Neler Yeni

ÇOCUKLARIMIZI KORUMALIYIZ UNUTMAYACAĞIZ 😢

TİTAN.

80+ Platinum
Vatanı korumak çocukları korumaktır...
Zaman akıp gitse bile unutmayacağız.Elbet bir gün hesapları sorulacak ya bu tarafta yada diğer tarafta
Bu gün denk geldim Arka sokaklar dizisi çok güzel özetlemiş
Buyrun izleyelim 😞

Son düzenleme:

İceWolf

80+ Silver
Bugün Özgür Özel i çöp kadarda olsa takdir ettim. Hangi ülkeden yazdıkları belli olmayan CHP lilerin inkar ettiğini İlk defa CHP Başkanı kabul etmiş.

PKK lıların CHP lilerin bu işin içinde olduğu iddialarına değinmiş. Hatta varsa CHP den atacağını falan söylemiş. Ulen KÖRMÜSÜN GİR CHP BELEDİYESİNİN SİTESİNE KENDİN GÖR. En azından Trolleri gibi yalanı algıyı bırakıp gerçeğe değinmiş. Ama malesefki olayın üstünden kaç gün geçmesine rağmen CHP BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ hala Başhekimi GURURLA, RESMİ SAYFALARINDAN yayınlamaya devam ediyor.

NOT: Bu SARAÇHANE TROLLERİ burayada gelecek: yok partinin önemi yok, yok insanlık meselesi, yok insanlığımızdan utanalım vs... Katliamcı ABD ve İsrailin ADALETİ-DEMOKRASİYİ ağzından düşürmediği gibi konuşup duracaklar.

resim_2024-10-19_220625396.png

aaaaaaa.jpg

bbbbbb.jpg

Son düzenleme:

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,670
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Bugün Özgür Özel i çöp kadarda olsa takdir ettim. Hangi ülkeden yazdıkları belli olmayan CHP lilerin inkar ettiğini İlk defa CHP Başkanı kabul etmiş.

PKK lıların CHP lilerin bu işin içinde olduğu iddialarına değinmiş. Hatta varsa CHP den atacağını falan söylemiş. Ulen KÖRMÜSÜN GİR CHP BELEDİYESİNİN SİTESİNE KENDİN GÖR. En azından Trolleri gibi yalanı algıyı bırakıp gerçeğe değinmiş. Ama malesefki olayın üstünden kaç gün geçmesine rağmen CHP BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ hala TUTUKLU Başhekimi GURURLA, RESMİ SAYFALARINDAN yayınlamaya devam ediyor.

NOT: Bu SARAÇHANE TROLLERİ burayada gelecek: yok partinin önemi yok, yok insanlık meselesi, yok insanlığımızdan utanalım vs... Katliamcı ABD ve İsrailin ADALETİ-DEMOKRASİYİ ağzından düşürmediği gibi konuşup duracaklar.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
sen hala ban yemedin mi yaa . yorumlarını dünden beri okuyorum ve tek yaptıgın parti karalamak. Karalayabilirsin de sıkıntı tinne .
demek istediğim şu ki . bebeklerin ölümleri senin zerre umurunda değil. tek derdin siyaset yapmak . Bırak artık şu aktrolluğu...

İceWolf

80+ Silver
sen hala ban yemedin mi yaa . yorumlarını dünden beri okuyorum ve tek yaptıgın parti karalamak. Karalayabilirsin de sıkıntı tinne .
demek istediğim şu ki . bebeklerin ölümleri senin zerre umurunda değil. tek derdin siyaset yapmak . Bırak artık şu aktrolluğu...
ÇOCUKLARI ÖLDÜREN ÇETE ÜYELERİNE tek kelime etmeden, çocukların ölümüne üzüldüğünüze inanmamızımı bekliyorsunuz?
Bu dava başladıktan sonra bu adam bırak CHP den atılmayı meclis üyesi yapıldı.... O yüzden CHP li diyorum.... O adam MHP li yada AKP li olsaydı sen kesin buralara küfür kıyamet yağdırırdın....

YUNANA İNGİLİZE FRANSIZA tek kelime etmeden KURTULUŞ SAVAŞINI sanki gizli bir ''DÜŞMANA'' karşı kazandığımızı anlatırlardı bu ülkede. Hatta sonrasında aynı kişiler Yunana İngilize Fransıza dostluklarını sevgilerini anlatırlardı. Sanki insanlarımızı öldüren, çocuklarımızı kesenler bu ülkeyi işgal edenler bunlar değilmiş gibi yıllarca aynı şeyleri sayıp durdular. Yine aynı güruh, yine aynı taktik....

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,822
İsim
Selim
Özgürlük elden gider çocukları rahat bırakın!

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,670
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
ÇOCUKLARI ÖLDÜREN ÇETE ÜYELERİNE tek kelime etmeden, çocukların ölümüne üzüldüğünüze inanmamızımı bekliyorsunuz?
Bu dava başladıktan sonra bu adam bırak CHP den atılmayı meclis üyesi yapıldı.... O yüzden CHP li diyorum.... O adam MHP li yada AKP li olsaydı sen kesin buralara küfür kıyamet yağdırırdın....

YUNANA İNGİLİZE FRANSIZA tek kelime etmeden KURTULUŞ SAVAŞINI sanki gizli bir ''DÜŞMANA'' karşı kazandığımızı anlatırlardı bu ülkede. Hatta sonrasında aynı kişiler Yunana İngilize Fransıza dostluklarını sevgilerini anlatırlardı. Sanki insanlarımızı öldüren, çocuklarımızı kesenler bu ülkeyi işgal edenler bunlar değilmiş gibi yıllarca aynı şeyleri sayıp durdular. Yine aynı güruh, yine aynı taktik....

Siyasetçilerin ... Hepsi aynı. AKP CHP MHP...
Senin o çok sevdiğin akp ve mhp oylarıyla bu olayın araştırılması önergesi mecliste reddedildi . Yorumlarına bakıyorum halen aynı. Ölümler hiç umurunda değil. Halen siyaset peşindesin. Neyse senin gibilerle konuşulmaz. Her şeyi siyaseti bağlarlar.

Son düzenleme:

İceWolf

80+ Silver
Siyasetçilerin ... Hepsi aynı. AKP CHP MHP...
Senin o çok sevdiğin akp ve mhp oylarıyla bu olayın araştırılması önergesi mecliste reddedildi . Yorumlarına bakıyorum halen aynı. Ölümler hiç umurunda değil. Halen siyaset peşindesin. Neyse senin gibilerle konuşulmaz. Her şeyi siyaseti bağlarlar.
Aynı güruh, aynı taktik. MECLİS ARAŞTIRMA KOMİSYONU KURULDU zaten ama senin gibiler bunu bile yalana çevirdiler. Hakkaten hiç meclis kararlarına bakmadan senin gibilere inanmayı tercih edenlerin beyninden şüphe ediyoruz.

Hiç değişmeyeceksiniz. Hayatınız yalan ve Atatürkçüleri yalanda yaşatıyorsunuz. Asıl senin gibi yalan makineleriyle konuşulmaz.

resim_2024-10-30_111137563.png

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,670
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Aynı güruh, aynı taktik. MECLİS ARAŞTIRMA KOMİSYONU KURULDU zaten ama senin gibiler bunu bile yalana çevirdiler. Hakkaten hiç meclis kararlarına bakmadan senin gibilere inanmayı tercih edenlerin beyninden şüphe ediyoruz.

Hiç değişmeyeceksiniz. Hayatınız yalan ve Atatürkçüleri yalanda yaşatıyorsunuz. Asıl senin gibi yalan makineleriyle konuşulmaz.

Alıntıyı görüntüle
Haklısın x te görüp teyit etmemiştim. Tekrar araştırınca başka birsey çıktı. Ama genel görüşüm halen aynı. Siyasetçilere çok güvenme...

İceWolf

80+ Silver
Ben devletin yetiştirdiği devlet adamlarına güvenirim, derdi para olan mutahit, doktor siyasetçilere değil....

Asıl sana tavsiyem olsun. ABD ve İsrail den maaş(bağış) alan KÜLTÜREL MANDACILARA güvenme. Medya ve sosyal medya onların kontrolünde. Dikkat et....

Top Bottom