Neler Yeni

Fiyatların arttığı bu günlerde indirimli Curved 144 Hz Monitör

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
lara croft

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Doların aşırı arttığı, haliyle fiyatların da uçtuğu bu günlerde Mediamarkt'ta indirimler var. Görüyorum, fiyatlar daha da uçmadan sistem toplamaya çalışanlar var. Bu fırsattan yararlanmanızı istedim. 144 Hz VA panel Curved Samsung Monitör 1099 lira.
Fiyat iyi dostum ama tepkime süresi 4ms ona dikkat etmelisin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
lara croft
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat iyi dostum ama tepkime süresi 4ms ona dikkat etmelisin.

Evet ona da baktım buraya atmadan önce, sen bu ms olayına çok takıyosun ya. Bak benim monitörde de 1Ms var ama Freesync ile çalışmadığı için bazen kapatıyorum 5Ms'de oynuyorum. Cidden anlamak imkansız ben hiç fark hissetmiyorum. Saniyenin binde biri farkını çok da takmamak lazım bence.

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Evet ona da baktım buraya atmadan önce, sen bu ms olayına çok takıyosun ya. Bak benim monitörde de 1Ms var ama Freesync ile çalışmadığı için bazen kapatıyorum 5Ms'de oynuyorum. Cidden anlamak imkansız ben hiç fark hissetmiyorum. Saniyenin binde biri farkını çok da takmamak lazım bence.
Olsun az da olsa farkeder dostum ama bizim milletimiz o monitör 1ms olacak diyorlar :D önerin için teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
lara croft
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olsun az da olsa farkeder dostum ama bizim milletimiz o monitör 1ms olacak diyorlar :D önerin için teşekkürler.

Öyle deme ülkede herkes esporcu :d Monitörde 3 Ms'nin hesabını yapmaya gerek yok çünkü bizim pingler oyunlarda 70-100 arası değişiyor. Karşıya Avrupa'dan bir adam geliyor 10 Ms pingi var. Sen 4ms yerine 1ms alsan ne olur :dd

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Mustafa Köse
Doların aşırı arttığı, haliyle fiyatların da uçtuğu bu günlerde Mediamarkt'ta indirimler var. Görüyorum, fiyatlar daha da uçmadan sistem toplamaya çalışanlar var. Bu fırsattan yararlanmanızı istedim. 144 Hz VA panel Curved Samsung Monitör 1099 lira.
Merhaba o fiyat aralığında ips panel olan asus da var VP249QGR modeli bence daha iyi.

swxlvr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
1 ms, saniyenin binde biri demektir. Yani 1 saniye 1000 milisaniye demektir. Sen eğer 1 ms ile 5 ms arasındaki farkı anlayabiliyorsan buralarda harcanıyorsun zaten. Kalıplaşmış takıntılarınızı lütfen yıkın. Tepkime süresi 5 ms olsa ne olur, 50 ms olsa ne olur?

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Burak B
1 ms, saniyenin binde biri demektir. Yani 1 saniye 1000 milisaniye demektir. Sen eğer 1 ms ile 5 ms arasındaki farkı anlayabiliyorsan buralarda harcanıyorsun zaten. Kalıplaşmış takıntılarınızı lütfen yıkın. Tepkime süresi 5 ms olsa ne olur, 50 ms olsa ne olur?
Dostum olayı çok farklı anlamışsın. Hadi 1-4 ms aşırı hareketli oyunlarda diyelim ki fark etmedik. 50 ms i fark etmemek için kör olmak lazım.
Ekran görüntüsü 2024-10-20 084022.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Dostum olayı çok farklı anlamışsın. Hadi 1-4 ms aşırı hareketli oyunlarda diyelim ki fark etmedik. 50 ms i fark etmemek için kör olmak lazım.
Haklısın dostum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,998
Üyeler
160,921
Son üye
grrqusuu