Evet kullanabilirsin. İleride ya da bütçen olduğunda fan alırsın.arkadaşlar sadece lol valorant csgo ve football manager oynayan birisi olarak ryzzen 5 5600 siparişi verdim gelecek olan stok fan yaz ayına kadar idare eder mi? beni
yeterli olur eğer alıcaksan düşük bütçen varsa dark freezer x123 duo iyi olurarkadaşlar sadece lol valorant csgo ve football manager oynayan birisi olarak ryzzen 5 5600 siparişi verdim gelecek olan stok fan yaz ayına kadar idare eder mi? beni
hocam aynı işlemcide 2. senemi devirdim ve daha 4 ay önce kule tipine geçtim tabi 80-90ları gördüm ama cidden güzel idare etti beni şimdi de allaha şükür 60a bile çıkmıyor kafan rahat olsun on numara işlemci he birde overclock yaparsan daha da uçararkadaşlar sadece lol valorant csgo ve football manager oynayan birisi olarak ryzzen 5 5600 siparişi verdim gelecek olan stok fan yaz ayına kadar idare eder mi? beni
çok rahat kullanırsın hatta yazın bile kullanılır. 90 derece üstü görmediği sürece sorun yok ki görmüyor o işlemci.arkadaşlar sadece lol valorant csgo ve football manager oynayan birisi olarak ryzzen 5 5600 siparişi verdim gelecek olan stok fan yaz ayına kadar idare eder mi? beni
valo cs2 fm de biraz ısınır ancak idare edersin ama bir kaç ay sonra mutlaka iyi bir kule soğutucu alarkadaşlar sadece lol valorant csgo ve football manager oynayan birisi olarak ryzzen 5 5600 siparişi verdim gelecek olan stok fan yaz ayına kadar idare eder mi? beni
hhocam overclock yaparsam daha fazla ısınmazmı zaten stok fan varhocam aynı işlemcide 2. senemi devirdim ve daha 4 ay önce kule tipine geçtim tabi 80-90ları gördüm ama cidden güzel idare etti beni şimdi de allaha şükür 60a bile çıkmıyor kafan rahat olsun on numara işlemci he birde overclock yaparsan daha da uçar
yok hocam performans olarak dedim benim dediğim değerler zaten overclocklu hali yani ben hep overclocklu kullandım son 1 senedir overclockluhhocam overclock yaparsam daha fazla ısınmazmı zaten stok fan var