Maalesef ki bende aynı fikirdeyim.En son yapılacak şeyi yapmışsın.Hic muhabetinin olmadığı biri sana cart diye teklifte bulunsa sende reddedersin zatenMuhtemelen şansın vardı ama kaybettin.
ilişki istemedeğini en başta arkadaşı söylemişti zatenMuhtemelen şansın vardı ama kaybettin.
Konuştuk konuştuk konuştuk en son seni kırmak istemiyorum dedi kilitlendim kaldımNe konuştunuz bak 2 saatir seni bekliyoz detay ver
Valla hocam istemiyorum diyeceğini biliyorsaniz keşke acilmasaydiniz sağlık olsun.Keske şöyle 2 3 ay daha konuşup öyle acilsaydiniz belki kızında fikrini değiştirirdiniz.ilişki istemedeğini en başta arkadaşı söylemişti zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuştuk konuştuk konuştuk en son seni kırmak istemiyorum dedi kilitlendim kaldım
umarım aynı kaderi paylaşmayız,çok takmamak lazım boşver bulursun başka biriniilişki istemedeğini en başta arkadaşı söylemişti zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuştuk konuştuk konuştuk en son seni kırmak istemiyorum dedi kilitlendim kaldım
bu durumlarda direk aşkı ilan etmektense kızla sohbet ederken ara ara iltifatlar etmek arkadaş gibi görmesin diyede imalarda bulunmak daha önemli sonrasında zaten oda bişey hissederse konuşmaya devam edersiniz etmezsiniz. Aşkı ilanlar hüsranla bitebilir çünküBir kaç haftadır gözüme kestirmiştim çok güzel bir gülüşü vardı kızın hiç olmaz dediğim şey oldu aşık oldum kıza uzun uzadıya mesaj yazdım wpden ardından telide kapattım.çok yüksek ihtimalle red yiyceğim kızla hiç konuşmamız yok ama sürekli bakışıyorduk her neyse gece 1-2 gibi güncelliycem konuyu cevabını öğrenmek için teli açınca hadi allah ısmarladık.
Olmadı uzun uzun yazdım kırıcı olmak istemiyorum dedi en son bitti