Neler Yeni

Yeni 16 plus ımın kullanılmıyorken 4 saatte yüzde 3 şarj kaybetmesi normal mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Akira
Iphone 16 plus aldım bu gün elime ulaştı. Açtım şunu bunu yaptım bir şeyler indirdim vesaire ve 85 şarjda telefonun ekranını kapattım. İnternet tam kapalıydı, bluetooth bağlı değildi, hiçbir uygulama açık değildi. 4 saat sonra baktığımda telefonun şarjı 85 den 82 ye düşmüş. Bu normal midir ? Telefon yeni alındığı için arka planda internet olmasa bile bir şeyler indiriyor yada değiştiriyor olabilir mi yoksa telefonda sorun var ve geri mi iade etmeliyim ? Pil geçmişine baktığımda o saat aralığı için pili etkilemiş hiçbir etken göstermiyor, sanki hiç pil kaybetmemiş gibi gösteriyor. Ne düşünüyorsunuz ?
Not: 18.01 midir güncellemesini indirmedim çünkü indirmeli miyim bi sorunu şusu busu var mıdır diye soracaktım arada bi güncelleme iyiden çok kötü etkiye yol açabiliyor diye.

şahin doğan

80+ Platinum
İOS 18'de boşta pil tüketme sorunu var şu an. Neredeyse her saat başı %1 düşüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Akira
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İOS 18'de boşta pil tüketme sorunu var şu an. Neredeyse her saat başı %1 düşüyor.
Bu sadece Iphone 16 lar için mi geçerli yoksa 18 e güncelleyen tüm Iphone lar için mi ? Eğer 16 ya özel bi problemse batarya yı çok etkiler mi çok geç değilken geri iade etmeli miyim yoksa kısa sürede çözülür mü ?

şahin doğan

80+ Platinum
Bu sadece Iphone 16 lar için mi geçerli yoksa 18 e güncelleyen tüm Iphone lar için mi ? Eğer 16 ya özel bi problemse batarya yı çok etkiler mi çok geç değilken geri iade etmeli miyim yoksa kısa sürede çözülür mü ?
İstisnalar ile birlikte neredeyse her cihazda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,289
Üyeler
160,062
Son üye
jackieboyy
Top Bottom