Neler Yeni

🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

hamzaersoy

80+ Bronze
Teşekkürler hocam. Son olarak 2 tane kod gireceğim ya orada 'üyeliğinizin bitmesine 60 gün kaldı' gibi bir yazı yazıyor mu?
1730230474127.png

işte ben de onu diyorum bunlar 27 kasımda bitecek gözüküyor fakat bir kupon kodu daha girersem stacklenecekler mi yoksa boşa mı gidecek bilmiyorum. o yüzden bekletiyorum bu bitince yenisini gireceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabii eğer satıcının tekinden 60 70 tane aldıysanız deneyip bize de haber edebilrsiniz :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
Hüseyin
Alıntıyı görüntüle
işte ben de onu diyorum bunlar 27 kasımda bitecek gözüküyor fakat bir kupon kodu daha girersem stacklenecekler mi yoksa boşa mı gidecek bilmiyorum. o yüzden bekletiyorum bu bitince yenisini gireceğim

tabii eğer satıcının tekinden 60 70 tane aldıysanız deneyip bize de haber edebilrsiniz :D
Kampanya kodları tükenebilir bence kodları alalım kalsın bitince gireriz. Tabi oluyorsa.

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Hüseyin Atik
Facebooktan Mehmet hünerveririm hocam zaten 1.5 tl tanesi beleş

süresi var

ama bende tod hesabı yok nasıl girecemki kodu

facebokta bu adammda aldım tanesi 1.5 tl ben 10 tane aldım isteyen daha fazla alabilir
Facebooktan Mehmet hüner isimli abi 2 tl den veriyor. Kodlarda sıkıntı çıkarsa yardımcı da oluyor. Öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Explosion0909
Kampanya bitmiş olabilir mi? Eğlence kısmında çıkmıyor. Yoksa mobil mi girmem gerekiyor?

1730231584412.png

brkysrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Sarıel
TOD da üye olma kısmına girdiğimde paket seçmemi istiyor üye olmak için paket mi satın almam lazım daha önce üye olmadığım için giriş yapıp kodu aktif edemiyorum

hamzaersoy

80+ Bronze
TOD da üye olma kısmına girdiğimde paket seçmemi istiyor üye olmak için paket mi satın almam lazım daha önce üye olmadığım için giriş yapıp kodu aktif edemiyorum
paket almadan kod girebilen de var ama nasıl bilmiyorum hocam biraz üstte bi link bıraktım ona basarak deneyin

Kampanya bitmiş olabilir mi? Eğlence kısmında çıkmıyor. Yoksa mobil mi girmem gerekiyor?

Alıntıyı görüntüle
ben mobilde görebiliyorum hala

brkysrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Sarıel
paket almadan kod girebilen de var ama nasıl bilmiyorum hocam biraz üstte bi link bıraktım ona basarak deneyin
deneyim bi teşekkür ederim

ben mobilde görebiliyorum hala
attığınız linkten giriş yapıp kodu girdim ve direkt üyelik açma sayfasına yönlendirdi paket 0tl olarak gözüktü teşekkürler hocam tekrardan

Son düzenleme:

berkayt00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berkay
bu kodları kimden satın alıyoruz garanti biri varmı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,201
Üyeler
160,980
Son üye
gececi05
Top Bottom