Neler Yeni

🔥İndirim UYAN AHALİ AJAZZ AJ159 APEX TEKRARDAN STOKTA

Amd34

80+ Bronze

Palentry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kaan
Alt limitsiz sipariş taktiği olmadı bende. Ödeme aşamasında 1 ürün kalacak şekilde ürünleri çıkarıtıyorum, öde diyorum ama minimum sepet tutarından düşüksünüz tarzı mesaj veriyor. Dün 23'te açılmış konu, fixlendi mi? Sadece 1 ürün nasıl alırım?

Palentry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kaan
1730311687554.png

Driver böyle bu arada.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bedi

Amd34

80+ Bronze
ben de uğraşayım gümrükte iptal edebiliyor muyuz :kekw:
Valla hiç bilmiyorum bana edemeyiz vs dedi sonra mail geldi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kredi bakiyesi karta çekilir mi acaba

Aedcre

80+
Alt limitsiz sipariş taktiği olmadı bende. Ödeme aşamasında 1 ürün kalacak şekilde ürünleri çıkarıtıyorum, öde diyorum ama minimum sepet tutarından düşüksünüz tarzı mesaj veriyor. Dün 23'te açılmış konu, fixlendi mi? Sadece 1 ürün nasıl alırım?
Ürünleri satın aldıktan sonra. Ürünleri iptal et diyorsun. Ve sadece satın almak istediğin ürünü bırakacak şekilde iptal ediyorsun.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
Yağız Berk Özel
Valla hiç bilmiyorum bana edemeyiz vs dedi sonra mail geldi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kredi bakiyesi karta çekilir mi acaba
Anladığım kadarıyla siz fotoğraftan fiyat eşitleme talebi attınız ve sonra desteğe talebi onaylar mısınız dediniz değil mi?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,123
İsim
Bilal Tepe
Yt de bir yorumda okudum 4 ve 8khzde driver güncellemesi ile Fix düzeltildi mi ne yazmışlar yabancı videoyu bulup atacaktım ama bir türlü bulamadim geçmişi sildigim için pek sanmiom ama hala çok iyi mouse 2khz için

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
murat
sipariş ver ödedikten sonra iptal et o çalışmıyor

Amd34

80+ Bronze
Anladığım kadarıyla siz fotoğraftan fiyat eşitleme talebi attınız ve sonra desteğe talebi onaylar mısınız dediniz değil mi?
Evet hocam onlar da özür dileyip hepsini iade etti

Top Bottom