Bünyamina
80+ Platinum
Bu konuda bilgisi iyi. Fikrini almaya çalışıyoruz.olm adama niye soruyon çayı püskürttümPOKJPSOFGKJSPOFGHJSOFPHJKSP
Bu konuda bilgisi iyi. Fikrini almaya çalışıyoruz.olm adama niye soruyon çayı püskürttümPOKJPSOFGKJSPOFGHJSOFPHJKSP
gitmez mi tekli tekli koparıp satarsan çok daha fazla kazanç sağlarsınAl sata gider mi?
ilişkiye girdiğin kadının karın bölgesi anlamında (nikahlı eş anlamında değil yanlış anlaşılmasın)yarın öbürgün balon yerine karın şilerse görürüm ben seni
Ben fitness üzerine konuşmadım herhangi bir spor dalı olur dedim evlilerin korunması için kimse böyle bir şey çok önermez buradaki herkes biliyor prezervatifler neden öneriliyor genelde zina için paylaşım oluyor ben açık sözlüyüm biraz1.5 bol tereyağlı ye de yaptığın spor iyice boşa gitsin bir daha böyle fotoları zor atarsın
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki herhangi bir prezervatifin önünde
sadece bekar olanlar kullanabilir evli olanlar kullanamaz mı yazıyor
2. si evli olanlar her ilişkilerini korunmadan mı yaşıyor
bir prezervatif postunda işi nasıl sadece zina üzerine odakladınız
bence siz de spor yapmaya yapın ona lafım yok ama sadece spora odaklanmayın
Aman neyse ne beni ilgilendirmez kimin ne yaptığı ben kendimden sorumluyum1.5 bol tereyağlı ye de yaptığın spor iyice boşa gitsin bir daha böyle fotoları zor atarsın
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki herhangi bir prezervatifin önünde
sadece bekar olanlar kullanabilir evli olanlar kullanamaz mı yazıyor
2. si evli olanlar her ilişkilerini korunmadan mı yaşıyor
bir prezervatif postunda işi nasıl sadece zina üzerine odakladınız
bence siz de spor yapmaya yapın ona lafım yok ama sadece spora odaklanmayın
herhangi bir araştırma yapıp kayıt tuttunuz muBen fitness üzerine konuşmadım herhangi bir spor dalı olur dedim evlilerin korunması için kimse böyle bir şey çok önermez buradaki herkes biliyor prezervatifler neden öneriliyor genelde zina için paylaşım oluyor ben açık sözlüyüm biraz
Banane knka evlilik içi dışı aklı başında insan neyi ne zaman nasıl yapacağını bilir bizim eğitim seviyemiz böyle dipte olursa daha çok faili meçhul çocuklar olur 14/16 yaşına kadar inmiş zina olayı iyi bişey mi bu sence bu tür ürünleri alıyorlar heves edip sonra uğraş dur önce eğitim herşeyin yeri zamanı var beni de ilgilendirmez bu tür cinsel olaylar vsherhangi bir araştırma yapıp kayıt tuttunuz mu
evlilik ilişkisi
evlilik dışı ilişki
gibi kayıtları var mı acaba size
banane diyorsun ya istatistiklerdenBanane knka evlilik içi dışı aklı başında insan neyi ne zaman nasıl yapacağını bilir bizim eğitim seviyemiz böyle dipte olursa daha çok faili meçhul çocuklar olur 14/16 yaşına kadar inmiş zina olayı iyi bişey mi bu sence bu tür ürünleri alıyorlar heves edip sonra uğraş dur önce eğitim herşeyin yeri zamanı var beni de ilgilendirmez bu tür cinsel olaylar vs
@Kürşat K.T.K hocamız uzmandır bu konularda (!)banane diyorsun ya istatistiklerden
o zaman bu posta hiç bulaşma
sana ne milletin alacağı prezervatiften
laf olsun diye yorum yapıyorsun
grupta bu tarz ürün paylaşılması yasaksa rapor eder geçersin
son cümlende dediğin gibi seni ilgilendirmeyen şeylere bulaşma
Maalesef buradaki zihniyete İslam'ın maddi manevi aydınlığını anlatamıyoruz. Biz elimizden geldiğince dinimizi yaşamaya ve yaymaya çalışalım kalan sağlar bizimdir kardeşim.Kardeşim ben hayatımda kız düşkünü biri olmadım zina da yapmadım zaten günahlarımız çok birde büyük günaha girmenin hiçbir mantığı yok 1/2 saatlik zevk uğruna gidin enerjinizi başka alanlarda atın spor branşlarına gidin bana öre bomboş bişey bir Müslüman olarak da zinadan kaçınırım buyurun yapmak isteyen yapsın tutan yok
Beni ilgilendirmiyor knka kimsenin dini hayatı görüşü vsMaalesef buradaki zihniyete İslam'ın maddi manevi aydınlığını anlatamıyoruz. Biz elimizden geldiğince dinimizi yaşamaya ve yaymaya çalışalım kalan sağlar bizimdir kardeşim.
Banane kardeşim bana niye çıkıyorsun adam etiket atmış cevap yazdım buna sen mi karar veriyorsun rapor da etmem merak etmebanane diyorsun ya istatistiklerden
o zaman bu posta hiç bulaşma
sana ne milletin alacağı prezervatiften
laf olsun diye yorum yapıyorsun
grupta bu tarz ürün paylaşılması yasaksa rapor eder geçersin
son cümlende dediğin gibi seni ilgilendirmeyen şeylere bulaşma
şimdi konu bambaşka yerlere kayıyor amaMaalesef buradaki zihniyete İslam'ın maddi manevi aydınlığını anlatamıyoruz. Biz elimizden geldiğince dinimizi yaşamaya ve yaymaya çalışalım kalan sağlar bizimdir kardeşim.
reis çoluk çocuktur uğraşmaBeni ilgilendirmiyor knka kimsenin dini hayatı görüşü vs
Banane kardeşim bana niye çıkıyorsun adam etiket atmış cevap yazdım buna sen mi karar veriyorsun rapor da etmem merak etme
konu kondom indiriminden ne ara buraya geldi laşimdi konu bambaşka yerlere kayıyor ama
siz kim oluyorsunuz ki
bizim zihniyetimiz onların zihniyeti diye ayrıştırıyorsunuz insanları en çok sizin gibi sözde müslümanlar toplumu ayrıştırıyor
ve bu tarz eylemleri bile isteye ortalık karıştırmak için yapıyorsunuz
Her ürün amacına uygun da kullanılır
amacının dışında da kullanılır
bu ürün teknik olarak ne için korunma yöntemi
bunu teknik olarak evlilik dışı ilişkide kullanırsın korunursun evlilik dışı ilişki İslamiyet dinine göre haram
ama eşinle cinsel ilişkiye girmen haram değil hattaa bazı hocalarımızın cafcaflı anlatımına göre ulti açılmış bir sevap peki her eşinle girdiğin cinsel ilişkide çocuk sahibi olmak zorunda mısın hayır
SİZİN GİBİ CAHİL ler yüzünden her muhabbet dini muhabbete bağlanıyor ve insanları kutuplaştırıyorsunuz
terkedin postu yorum yapmayın sizle alakalı bir ürün değilse
konu ne olursa olsunkonu kondom indiriminden ne ara buraya geldi la