Neler Yeni

Claw's Spectrum K1 Klavye Alınır mı?

Draghan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hestrnin
Donanım Arşivi instagram sayfasında abdullah claw's sayfasını atıp Noxus Air V1 mouse önermişti. Klavyesi dikkatimi çekti daha önce kullanan var mı ? İnternetten baktım hiç bir bilgi bulamadım. Sipariş verdim ikisini birlikte. Type c kablo bağlantısı gösteriyor kablosuz değilmiş ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yunus
ben aldım klavyeyı geldıde tasarımı falan cok guzel ama ıcınden kablo cıkmadı bende sende gelınce soyler mısın kablo cıkıyormu ıcınden
Mesaj otomatik birleştirildi:

klavyede kronometre var haberın olsun + olarak tus yapısı cok sessız kasası saglam yazılımı varmı bılgım yok sıtesına baktım bulamadım ıncelemesıne baktım baktım onuda bulamadım bulursan soylersen sevınırım

Son düzenleme:

Draghan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hestrnin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben aldım klavyeyı geldıde tasarımı falan cok guzel ama ıcınden kablo cıkmadı bende sende gelınce soyler mısın kablo cıkıyormu ıcınden
Mesaj otomatik birleştirildi:

klavyede kronometre var haberın olsun + olarak tus yapısı cok sessız kasası saglam yazılımı varmı bılgım yok sıtesına baktım bulamadım ıncelemesıne baktım baktım onuda bulamadım bulursan soylersen sevınırım
Bugün geldi klavye kablo çıktı içinden benim. Ekranları özelleştirmesi yok sanırım. Yazılımını bulamadım ben de. Kronometre kısmında saat var sanırım ama nasıl ayarlanıyor bilmiyorum saat. Üstteki ekran ses algılıyor ona göre efekt ayarlanıyor. Ve evet gerçekten çok sessiz klavye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,227
Üyeler
160,657
Son üye
mustafa.grkm
Top Bottom