Stoğunu yakalayabilirsen apexMerhaba 3200 TL bütçem var ve kablosuz oyuncu mousesi arıyorum tutuşum palm ve fingertip bilindik markalardan olursa sevinirim.
Kablosuz mu bilmiyorum ama glorious modelleri çok kaliteli çok güzel çok hafif modeller logitech g 502 vs de güzel alternatifler benceMerhaba 3200 TL bütçem var ve kablosuz oyuncu mousesi arıyorum tutuşum palm ve fingertip bilindik markalardan olursa sevinirim.
Hocam glorious bir arkadaşımda var ama benim elime büyük geliyorKablosuz mu bilmiyorum ama glorious modelleri çok kaliteli çok güzel çok hafif modeller logitech g 502 vs de güzel alternatifler bence
Küçük modellerine olması gerek bence mouse en iyisi gloriustur mouse a 3200tl çok bence ama dediğim gibi logitech g502 ler de çok hoşHocam glorious bir arkadaşımda var ama benim elime büyük geliyor
G502 tamamı ile rezil bir ürün. Hiçbir işlevi olmayan mouse nasıl yapabilirler anlamıyorum.Küçük modellerine olması gerek bence mouse en iyisi gloriustur mouse a 3200tl çok bence ama dediğim gibi logitech g502 ler de çok hoş
Hocam o markalar uzun süredir başarılı ürün cikarmiyor. Ajazz aj159 Pro çok sağlam mouse.Hocam ajazz değilde daha çok bilindik markalar logitech steelseries razer tarzı gerçekten böyle çin markalarıyla sorun oldumu uğraşmak istemiyorum.
G502 arkadaşımda var gayet memnun hiç bir sorun çıkarmadı glorious dediğimiz marka zaten kaliteli tam olarak hangi ürününün dandik olduğunu gördün söyleyebilir misin ajazz lar hakkında bilgim yokG502 tamamı ile rezil bir ürün. Hiçbir işlevi olmayan mouse nasıl yapabilirler anlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam o markalar uzun süredir başarılı ürün cikarmiyor. Ajazz aj159 Pro çok sağlam mouse.
ikinci el superlight 2 bakabilirsin 3.5k civarlarına bulunuyor 1.5 sene tr garantili olanlarıMerhaba 3200 TL bütçem var ve kablosuz oyuncu mousesi arıyorum tutuşum palm ve fingertip bilindik markalardan olursa sevinirim.
İlla bilindik alacaksan o fiyata anca GPX1 alırsın git AJAZZ ya da Wraith'ten kaliteli bir şey al 3K'yaMerhaba 3200 TL bütçem var ve kablosuz oyuncu mousesi arıyorum tutuşum palm ve fingertip bilindik markalardan olursa sevinirim.
G502 parasına alacağın her ürün seni memnun eder kardeşim Biilmem anlatabildim mi? Glorious'unson çıkan serilerinin hepsinin kronik sorunları bulunuyor ve fiyatları uçuk.G502 arkadaşımda var gayet memnun hiç bir sorun çıkarmadı glorious dediğimiz marka zaten kaliteli tam olarak hangi ürününün dandik olduğunu gördün söyleyebilir misin ajazz lar hakkında bilgim yok
Bütçe çıkabilirsen:Merhaba 3200 TL bütçem var ve kablosuz oyuncu mousesi arıyorum tutuşum palm ve fingertip bilindik markalardan olursa sevinirim.
Hocam sizi anlıyorum ama dediğim gibi çin markalarıyla uğraşmak istemiyorum yarın öbür gün bir sorun olduğundaİlla bilindik alacaksan o fiyata anca GPX1 alırsın git AJAZZ ya da Wraith'ten kaliteli bir şey al 3K'ya