Neler Yeni

Laptop karşılaştırması (tek fark işlemci)

cevahir34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
cevahir
Arkadaşlar şu modeller arasında kaldım tek farkı işlemci. Birinde ryzen 5 7640hs diğerinde i5 14500hx oyun ve daha sonra yazılım ile uğraşırim o yüzden aliyom hangisini tavsiye edersiniz.
Bide şuanlik ryzen 5 li sisteme bütçem yetiyor

Karşılaştırma linki.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Buradaki fiyatlar yanlış hepsiburada'da indirimli ryzen 5 li model

Ekler

• IMG_8620.jpeg
    IMG_8620.jpeg
    331.3 KB · Hit: 35

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Hocam intelli olan kısıtlanmış diye biliyorum. Siz yinede iyi araştırın başka markalarada bakın.

Farex

80+ Silver
Arkadaşlar şu modeller arasında kaldım tek farkı işlemci. Birinde ryzen 5 7640hs diğerinde i5 14500hx oyun ve daha sonra yazılım ile uğraşırim o yüzden aliyom hangisini tavsiye edersiniz.

Karşılaştırma linki.

Kardeşim c

Karşılaştırma linki.

Victus alınmaz kardeşim tam bütçeni söyle önerelim adam akıllı bir bilgisayar.

cevahir34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
cevahir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim c

Victus alınmaz kardeşim tam bütçeni söyle önerelim adam akıllı bir bilgisayar.
1 aydir araştırıyorum tüm markaların laptoplarına baktım forumları gezdim hepsi sorunlu victus daha iyi geldi bana

Şu videoda bakabilirsin

Bütçem 35k zorlasam 40kye çıkarırım

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Görkem
1 aydir araştırıyorum tüm markaların laptoplarına baktım forumları gezdim hepsi sorunlu victus daha iyi geldi bana

Şu videoda bakabilirsin

zorlarsam 40a çıkarım demişsiniz
attığınız ürünlerden biri 43k biri 49k
daha ucuza alma ihtimaliniz var mı bunları

Farex

80+ Silver

Şu videoda bakabilirsin

Bu videoların hespi işbirlikçi hp sağlam para döktü bu konuda da ondan. Bizzat ben kullandım ki bireysel kullanıcı yorumlarını oku o zaman anlarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
Acer nitro 16 kullanıcısıyım 4070 16 ram 512ssd modeli var sorun varsa sorabilirsin bence 50 60 seviyesine kadar en iyi modeller acerinkilee

efkan21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efkan
Acer nitro 16 kullanıcısıyım 4070 16 ram 512ssd modeli var sorun varsa sorabilirsin bence 50 60 seviyesine kadar en iyi modeller acerinkilee
Kanka acer predator helios neo 16 diye bir bilgisayar buldum geçen hani sırf acer kullanıcısın diye soruyorum 5 tane form gezdim çogu ısınma ve ekranda pixel sorunu var diyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
Kanka acer predator helios neo 16 diye bir bilgisayar buldum geçen hani sırf acer kullanıcısın diye soruyorum 5 tane form gezdim çogu ısınma ve ekranda pixel sorunu var diyor
Ekranda piksel sorunu yok 2k benim ekran hatta 2.5k hiç ölü piksele rastlamadım ısınma da da her laptop ısınır ama içinde sıvı metal soğutucu gibi birsey vardi sanirim yüksek performanslı oyunlarda tabiiki ısınıyor ancak klavye de çok hafif hissediliyor rahatsız etmiyor zaten ben kullanirken altında soğutucu ile kullanıyorum maksat yerden yüksek olsun ve hava akisj sağlansın içinde nitrosense yazılımı beraber geliyor sanırım émjn değilim ordan gerek turbo ozelligi ki çok sesli onermem sanırım performans en işlevlisi ancak sessiz modada var gerçekten nerdeyse 0 ses oluyor ve gidip bu modda oyun oynamaya kalkarsanız tabiiki isinacaktir laptoplar ısınır zaten

efkan21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efkan
Ekranda piksel sorunu yok 2k benim ekran hatta 2.5k hiç ölü piksele rastlamadım ısınma da da her laptop ısınır ama içinde sıvı metal soğutucu gibi birsey vardi sanirim yüksek performanslı oyunlarda tabiiki ısınıyor ancak klavye de çok hafif hissediliyor rahatsız etmiyor zaten ben kullanirken altında soğutucu ile kullanıyorum maksat yerden yüksek olsun ve hava akisj sağlansın içinde nitrosense yazılımı beraber geliyor sanırım émjn değilim ordan gerek turbo ozelligi ki çok sesli onermem sanırım performans en işlevlisi ancak sessiz modada var gerçekten nerdeyse 0 ses oluyor ve gidip bu modda oyun oynamaya kalkarsanız tabiiki isinacaktir laptoplar ısınır zaten
Neredeyse 3 gündür aralıksız bir arayıştayım ben bir inşaat işcişiyim kolay kazanmiyorum bunları boy göstermek içinde anlatmiyorum sadece degecek birşeye para vermek istiyorum

Ne önerirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom