Aynı sistemi almayı düşünüyoruz ben ilk defa masaüstü alacağım o yüzden fazla bir bilgim yok ama forumlardaki yorumlara göre bu şekilde özelleştirdim. Birkaç kişi FSP'yi önermişti sanırım pcu'da daha iyimiş bilen biri aydınlatırsa sevinirim.Alıntıyı görüntüle
Bu şekile özelleştirdim bir arkadaş ile sizce bir eksiği gediği varmıdır
fiyat ne kanka senin sipariş verdim şuanda benAynı sistemi almayı düşünüyoruz ben ilk defa masaüstü alacağım o yüzden fazla bir bilgim yok ama forumlardaki yorumlara göre bu şekilde özelleştirdim. Birkaç kişi FSP'yi önermişti sanırım pcu'da daha iyimiş bilen biri aydınlatırsa sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
47.114 TL, bu paraya değer mi gerçekten ben de sipariş vermeyi düşünüyorum, bu arada kasım indirimine girecek mi bu ürünler bir bilgin var mı? Bu arada Kingston NV3'te DRAM yokmuş KC3000 yaparsam 48.6k oluyor.fiyat ne kanka senin sipariş verdim şuanda ben
hocam ben şahsen kasım indirimi felan çok kolpa buluyorum girerse bile sana bana kalmaz diye düşünüyorum ama ne kadar indirime girecekki al kafan rahatlasın bence47.114 TL, bu paraya değer mi gerçekten ben de sipariş vermeyi düşünüyorum, bu arada kasım indirimine girecek mi bu ürünler bir bilgin var mı? Bu arada Kingston NV3'te DRAM yokmuş KC3000 yaparsam 48.6k oluyor.
Öyle tabi daha kasım indiriminden bir şey almışlığım yoktur ama forumlarda insanlar yazınca ben de merak ettim. Valla bilen birkaç kişi onay vermeden almak istemiyorum çünkü ilk defa masaüstü alacağım, hadi ram ve ssd neyse de psu işi çok önemliymiş ondan emin olmak istiyorum.hocam ben şahsen kasım indirimi felan çok kolpa buluyorum girerse bile sana bana kalmaz diye düşünüyorum ama ne kadar indirime girecekki al kafan rahatlasın bence
hocam ben şahsen kasım indirimi felan çok kolpa buluyorum girerse bile sana bana kalmaz diye düşünüyorum ama ne kadar indirime girecekki al kafan rahatlasın bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
44 e aldım 48lik ne ekledin ki
Anakart ve kasayı değiştirdim. Açıkçası o fiyata değerler mi bilmiyorum dahocam ben şahsen kasım indirimi felan çok kolpa buluyorum girerse bile sana bana kalmaz diye düşünüyorum ama ne kadar indirime girecekki al kafan rahatlasın bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
44 e aldım 48lik ne ekledin ki
https://www.gaming.gen.tr/urun/5519...-sistem-tavsiyesi-star-wars-outlaws-hediyeli/Anakart ve kasayı değiştirdim. Açıkçası o fiyata değerler mi bilmiyorum da
Hocam sürekli atıp duruyorsunuz ama ram işi pek aklıma yatmadı. Peki size bir sorum olacak benim attığım ve sizin attığınız sistemdeki anakartlardan hangisi daha iyi ve kablosuz wifi özellikleri var mı? Ram özelleştirme var ama 2x16 ile fiyat 53k oluyor yoksa çok güzel sistem.
O fiyata alabileceğin en iyi sistemlerden birisi bu , Senin paylaştığın sistemde 4070s varHocam sürekli atıp duruyorsunuz ama ram işi pek aklıma yatmadı. Peki size bir sorum olacak benim attığım ve sizin attığınız sistemdeki anakartlardan hangisi daha iyi ve kablosuz wifi özellikleri var mı? Ram özelleştirme var ama 2x16 ile fiyat 53k oluyor yoksa çok güzel sistem.
32gb ram ve Wifi anakart almak istiyorum dediğiniz sisteme ekleyince fiyat uçuyor. Başka öneriniz varsa düşünebilirim.O fiyata alabileceğin en iyi sistemlerden birisi bu , Senin paylaştığın sistemde 4070s var