Neler Yeni

Bu laptop alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Tarık Emir
4070 140w olması ilgimi çekti

Ekler

• Screenshot_2024-11-02-14-26-35-634_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2024-11-02-14-26-35-634_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    353.8 KB · Hit: 80
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Yuzarsef
17.3 inç olaymış tadından yenmezmiş ama bu haliyle de alınır kardo

Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Tarık Emir
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Yusuf Özbaş
Yukardaki Arkadaşın Attığı Gigabyte da çok güzel kasa kalitesi var Kuzenime aldırmıstım çok memnun bu bütçede en az 32 ram tavsiye ederim

Ben bu laptobu Tavsiye ederim Üreticisi MSI Gamegaraj sadece Marka Basıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Tarık Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yukardaki Arkadaşın Attığı Gigabyte da çok güzel kasa kalitesi var Kuzenime aldırmıstım çok memnun bu bütçede en az 32 ram tavsiye ederim

Ram ve ssd sonradan yukseltilebilir seyler o acidan benim bir sorunum yok.Kasa kalitesine onem veriyorum gigabyte hosuma gitti ama nasil ozellikleri ekran wattı hiç bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mert
Hocam incelediğiniz kadar deneyimlerinizi ve neye karar verdiğinizi belirtir misiniz?
Hocam hala bir karar veremedim ama Gigabyte 2k oyun da bile 70 dereceyi neredeyse hiç geçmiyor,premium bir cihaz metal kasasi var diye hatırlıyorum işlemcisi gayet iyi ve 140w 4060 kullanıyor 2k %100 sRGB ekrani var bunlarin hepsi victusdan iyi ama servis olayı nasıl bilemiyorum başka bir forum bu konu hakkında 8 sayfalık detaylı bir konuşma vardı ve en son da müşteri temsilcisine ulaşamayan birisi derdini anlatmıştı ki kendisi şikayetvar a da yazmış şikayetini
Victus ise klasik victus güzel soğutması var ama i714700hx baya ısınan bir işlemci gerçekten çok iyi bir performans veriyor ama yük altında 80 derecelerde çalışıyor 120w 4060 kullanıyor.Cihaz tv nin detaylı incelemesi var isterseniz ona bakabilirsiniz.
Müşteri temsilcisi ve servis hakkında netlik kazanirsam ben Gigabyte alırım büyük ihtimalle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kuzeniniz bilgisayar ile alakalı bir sorun yaşadı mi yada cihazı teknik servise hiç gönderdi mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hasbi Hamza ÖZCAN
Hocam hala bir karar veremedim ama Gigabyte 2k oyun da bile 70 dereceyi neredeyse hiç geçmiyor,premium bir cihaz metal kasasi var diye hatırlıyorum işlemcisi gayet iyi ve 140w 4060 kullanıyor 2k %100 sRGB ekrani var bunlarin hepsi victusdan iyi ama servis olayı nasıl bilemiyorum başka bir forum bu konu hakkında 8 sayfalık detaylı bir konuşma vardı ve en son da müşteri temsilcisine ulaşamayan birisi derdini anlatmıştı ki kendisi şikayetvar a da yazmış şikayetini
Victus ise klasik victus güzel soğutması var ama i714700hx baya ısınan bir işlemci gerçekten çok iyi bir performans veriyor ama yük altında 80 derecelerde çalışıyor 120w 4060 kullanıyor.Cihaz tv nin detaylı incelemesi var isterseniz ona bakabilirsiniz.
Müşteri temsilcisi ve servis hakkında netlik kazanirsam ben Gigabyte alırım büyük ihtimalle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kuzeniniz bilgisayar ile alakalı bir sorun yaşadı mi yada cihazı teknik servise hiç gönderdi mi?
Hocam bende victusa bakıyodum karar verince bildirin lütfen bize de fikir olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mert
Go
Hocam bende victusa bakıyodum karar verince bildirin lütfen bize de fikir olsun.
Hocam benim karar vermem de yukarıda ki arkadaşın kuzeninin deneyimine bağlı olarak şekillenecek açıkçası.Gigabyte in başka forumlarda detaylı konuşması var isterseniz onlarada bakın.
Attığım victusun incelemesi bu belki yardımcı olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Tarık Emir
Go

Hocam benim karar vermem de yukarıda ki arkadaşın kuzeninin deneyimine bağlı olarak şekillenecek açıkçası.Gigabyte in başka forumlarda detaylı konuşması var isterseniz onlarada bakın.
Attığım victusun incelemesi bu belki yardımcı olur.
Hocam bizim gigabyte laptobunda stoğunu bitirdiler :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,572
Üyeler
164,523
Son üye
BoraYlmz
Top Bottom