selamlar aynı modeli kullanıyorum gayet memnunum özellikle satış sonrası destek olarak tatmin ettiler fabrikasyon olarak koltuğumda bir zarar oluştu kaynaklı olması gereken bir parça düzgün kaynatılmadığından sandalye içerisinde kırılıp resimdeki şekilde kumaşı deldi,mail atarak bildirdim yanıt olarak ücretsiz kargo koduyla oturma bölümünü kendilerine göndermemi ve ücretsiz olarak değişim/onarım/bakımını yapacaklarını söylediler şuanda onarım aşamasında daha elime ulaşmadı fakat hızlıca aksiyon alıp yardımcı oldularMerhaba arkadaşlar şu an 5799 TL fiyatı ile Hawk Fab V4 oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum sizce alınımı bu fiyata kilom 60 boyum 1.70
Sırt kısmında ve oturma kısmı sertmi uzun saatler bilgisayar başında otursak film vs izlerken rahatsız eder mi? kumaş ve süngeriselamlar aynı modeli kullanıyorum gayet memnunum özellikle satış sonrası destek olarak tatmin ettiler fabrikasyon olarak koltuğumda bir zarar oluştu kaynaklı olması gereken bir parça düzgün kaynatılmadığından sandalye içerisinde kırılıp resimdeki şekilde kumaşı deldi,mail atarak bildirdim yanıt olarak ücretsiz kargo koduyla oturma bölümünü kendilerine göndermemi ve ücretsiz olarak değişim/onarım/bakımını yapacaklarını söylediler şuanda onarım aşamasında daha elime ulaşmadı fakat hızlıca aksiyon alıp yardımcı oldular
hocam deri koltuk kadar rahat değil fakat derilerde dökülme sorunu kaçınılmaz en pahalı markada da ne yapılırsa yapılsın dökülüyor fakat kumaş koltuklara göre gayet rahatlar 7 8 saat boyunca kalkmadan oturduğum zamanlar da oldu beni rahatsız etmedi fakat boyumuz yaklaşık olarak aynı 173 civarındayım boyun desteği boynuma benim boynuma bile denk gelmiyor çıkarıp elinizle koymanız gerekiyor bel desteği için de şunu söyleyebilirim fab serisinde olan genel sorunun aynısı var oturma bölümüyle sırt bölümü arasına kayabiliyor onu da çok basit bir şekilde çözebiliyorsunuz internette bununla alakalı videolar mevcut onun dışında ben gayet memnumumSırt kısmında ve oturma kısmı sertmi uzun saatler bilgisayar başında otursak film vs izlerken rahatsız eder mi? kumaş ve süngeri
bir de yazmayı unutmuşum benim gibi terleme problemi olan biriyseniz biraz terletiyor fakat bundan daha çok terleten koltuklara da oturdum yani konfor açısından deri koltuklar dahil ortalama 7/10 verebilirim eğer fiyat farkını verebiliyorsanız en son 1000tl civarı fark vardı future serisini almanızı öneririm alt mekanizması/ayakları/kolçakları vs o fiyat farkına kesinlikle değecek kalitede artıyor o kalitede malzeme kullanan koltuklar future serisinden çok daha pahalı reklam olmasın diye isim vermiyorum fakat youtube a kumaş koltuk mu deri koltuk mu yazarsanız 1 hafta önce atılmış bir video var bilindik teknoloji kanalına ait oradan izlerseniz future serisini detaylıca anlatıyorhocam deri koltuk kadar rahat değil fakat derilerde dökülme sorunu kaçınılmaz en pahalı markada da ne yapılırsa yapılsın dökülüyor fakat kumaş koltuklara göre gayet rahatlar 7 8 saat boyunca kalkmadan oturduğum zamanlar da oldu beni rahatsız etmedi fakat boyumuz yaklaşık olarak aynı 173 civarındayım boyun desteği boynuma benim boynuma bile denk gelmiyor çıkarıp elinizle koymanız gerekiyor bel desteği için de şunu söyleyebilirim fab serisinde olan genel sorunun aynısı var oturma bölümüyle sırt bölümü arasına kayabiliyor onu da çok basit bir şekilde çözebiliyorsunuz internette bununla alakalı videolar mevcut onun dışında ben gayet memnumum
örneğin:
Valla ben memnunum hawk'dan uzanıp yattığım da oluyor baya tatmin ediyor beni.hocam deri koltuk kadar rahat değil fakat derilerde dökülme sorunu kaçınılmaz en pahalı markada da ne yapılırsa yapılsın dökülüyor fakat kumaş koltuklara göre gayet rahatlar 7 8 saat boyunca kalkmadan oturduğum zamanlar da oldu beni rahatsız etmedi fakat boyumuz yaklaşık olarak aynı 173 civarındayım boyun desteği boynuma benim boynuma bile denk gelmiyor çıkarıp elinizle koymanız gerekiyor bel desteği için de şunu söyleyebilirim fab serisinde olan genel sorunun aynısı var oturma bölümüyle sırt bölümü arasına kayabiliyor onu da çok basit bir şekilde çözebiliyorsunuz internette bununla alakalı videolar mevcut onun dışında ben gayet memnumum
örneğin:Mesaj otomatik birleştirildi:
bir de yazmayı unutmuşum benim gibi terleme problemi olan biriyseniz biraz terletiyor fakat bundan daha çok terleten koltuklara da oturdum yani konfor açısından deri koltuklar dahil ortalama 7/10 verebilirim eğer fiyat farkını verebiliyorsanız en son 1000tl civarı fark vardı future serisini almanızı öneririm alt mekanizması/ayakları/kolçakları vs o fiyat farkına kesinlikle değecek kalitede artıyor o kalitede malzeme kullanan koltuklar future serisinden çok daha pahalı reklam olmasın diye isim vermiyorum fakat youtube a kumaş koltuk mu deri koltuk mu yazarsanız 1 hafta önce atılmış bir video var bilindik teknoloji kanalına ait oradan izlerseniz future serisini detaylıca anlatıyor
hocam sırt bölümünü yatırdığımda bende de gayet tatmin oluyorum fakat future serisindeki mekanizma ile açık ara fark var şuanki aklım olsa future alırdımValla ben memnunum hawk'dan uzanıp yattığım da oluyor baya tatmin ediyor beni.
200 tl fark var future ile fab arasında futurede boyun kısmında açıklık yok ama kalitesi süngeri daha mı iyi dysnzhocam sırt bölümünü yatırdığımda bende de gayet tatmin oluyorum fakat future serisindeki mekanizma ile açık ara fark var şuanki aklım olsa future alırdım
hocam 200 tl fiyat farkı varsa düşünmeden alın üstte belirttiğim videoyu izlerseniz asus rog chariot seviyesinde malzeme kalitesi var200 tl fark var future ile fab arasında futurede boyun kısmında açıklık yok ama kalitesi süngeri daha mı iyi dysnz
Bütçem yoktu, alamadım. Gene memnunum ben.hocam sırt bölümünü yatırdığımda bende de gayet tatmin oluyorum fakat future serisindeki mekanizma ile açık ara fark var şuanki aklım olsa future alırdım
tabi hocam bir şey demiyorum zaten ekonomiden dolayı her şey bütçe meselesi bende fab v4 kullanıyorum konu sahibi arkadaş 200tl fark dedi ki bu fiyata kesinlikle ve kesinlikle değer 1000tl fark için bile fiyatına göre aşırı kaliteli malzeme oluyordu 200 tl ye kaçırmasın diye özellikle vurguladımBütçem yoktu, alamadım. Gene memnunum ben.
alMerhaba arkadaşlar şu an 5799 TL fiyatı ile Hawk Fab V4 oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum sizce alınımı bu fiyata kilom 60 boyum 1.70