Neler Yeni

🔥İndirim Lenovo LOQ 15IAX9 RTX4050 Leptop 29K

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Ömür AYCIL
Tamam zaten dostum 2 3 bine adam seninle mi ugrasacak gider alir sifirini. Kimse saticiyla ugrasmak istemez.
4.500 tl arti 8gb ram fazlasi var ayrica kimseyede zorla satmaya calismiyorum ilandaki fiyata kendi durumumu örnek vererek tepki gosterdim sen niye bana yukseldin anlamadim

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
can
4.500 tl arti 8gb ram fazlasi var ayrica kimseyede zorla satmaya calismiyorum ilandaki fiyata kendi durumumu örnek vererek tepki gosterdim sen niye bana yukseldin anlamadim
Yükselmemiş adam yorumda bulunmuş, dediği gibi haklılık payı var şuan çoğu insan peşine taksit alışveriş peşinde nakit parasını bağlamak istemiyor haliyle sıfır peşine taksit ürünler daha cezbedici

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Ömür AYCIL
Yükselmemiş adam yorumda bulunmuş, dediği gibi haklılık payı var şuan çoğu insan peşine taksit alışveriş peşinde nakit parasını bağlamak istemiyor haliyle sıfır peşine taksit ürünler daha cezbedici
İyide ben burada neden satamıyorum sorusunun cevabini aramiyorum ki kendi durumumdan urun fiyatina dem vuruyorum

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
741
İsim
Görkem çetinkaya
Tamam dostum bende onu diyorum kimseye belliki satmak istemiyorsun. 8gb ram cok pahali bir sey de degil. Bir de bir kac ay once bu fiyatlarda degildi.

Top Bottom