hocam f75 de iki seçenek var, switchleri ne olduğu nerede yazıyor? sesli switch almak istemiyorum ama, hangi switch olduğu hiç bir yerde yazmıyor anlamadım.Aula F75 varken yüzüne bakmam diyenler
Beyazı Reaper Switch, siyahı Greywood V3.hocam f75 de iki seçenek var, switchleri ne olduğu nerede yazıyor? sesli switch almak istemiyorum ama, hangi switch olduğu hiç bir yerde yazmıyor anlamadım.
Hangisi daha iyi? Oyun için sizce alınır mı? Mekanik klavyeleri pek sevmiyorum ama yine de iş görür mü? Ama o klavye veri gönderiyor diye okumuştum sanırım. Konudaki klavye nasıl onu soracaktım ben.Beyazı Reaper Switch, siyahı Greywood V3.
sesleri şu şekilde.
diğer klavyemden söktüğüm switchleri o klavyeye takabilir miyim klavye buna uygun muBen kullanıyorum , evet mekanik değil, puding keycaps tuşları çok soft kullanışı çok rahat tavsiye ederim.
hot swapa uygun bir klavye mi mekanik switch takabilir miyimşuan bu klavyeyi kullanıyorum ve membran olarak bakıldığında gayet keyifli .tuşlar yumuşak denilebilir ekranı çok iyi 20ye yakın mod var sanırım sağdaki küçük ekran sadece saat ve kronometre olarak kullanılabiliyor.başka sorunuz varsa yanıtlayabilirim
Hayir hocam uygun değildiğer klavyemden söktüğüm switchleri o klavyeye takabilir miyim klavye buna uygun mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
hot swapa uygun bir klavye mi mekanik switch takabilir miyim