metro oynamayın bile hocam bence hikayesi hiç yok 2 3 adam öldürmeye felan oynayın yama kurmayınmetro için yama kurmam lazım
2-3 adam öldürmeye metromu metro türünde en iyilerindenmetro oynamayın bile hocam bence hikayesi hiç yok 2 3 adam öldürmeye felan oynayın yama kurmayın
Bir insan oyunlardan hiç mi anlamaz? Gördüğüm en boş oyun yorumumetro oynamayın bile hocam bence hikayesi hiç yok 2 3 adam öldürmeye felan oynayın yama kurmayın
düşündüğüm kadarı ile tek akıllı olan sizsiniz. dop dolu görüşleriniz ile mükemmel oyununuzu virüslü bir yama ile oynaya bilirsiniz.Bir insan oyunlardan hiç mi anlamaz? Gördüğüm en boş oyun yorumu
üstelik bence diyorsam senin gelip boş yapmaya hakkın yok ben kendi görüşümü belirtiyorum, şöyle insanlar foruma girmesindüşündüğüm kadarı ile tek akıllı olan sizsiniz. dop dolu görüşleriniz ile mükemmel oyununuzu virüslü bir yama ile oynaya bilirsiniz.
Kimin foruma girip girmeyeceği gibi bir konuda düşünce belirtecek ne IQ seviyen ne de yetkin yok. Boş yorumlarını herkese açık forumda yapma, eğer tepki ile karşılaşmak istemiyorsan.düşündüğüm kadarı ile tek akıllı olan sizsiniz. dop dolu görüşleriniz ile mükemmel oyununuzu virüslü bir yama ile oynaya bilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
üstelik bence diyorsam senin gelip boş yapmaya hakkın yok ben kendi görüşümü belirtiyorum, şöyle insanlar foruma girmesin
Anonymous güvenilirdir. Uzun yıllardır yamalarını kullanıyorum.virus totalde şöyle bit sonuç çıktı karşıma Alıntıyı görüntüle
Bence diyerekten kendi fikrimi belirtiyorum boş insanın birisi gelip boş yorum yapma diyor, oyna oynama benim gram umrumda değil bence diyorsam benim düşünceme eşşek gibi saygı duyar boş boş konuşamazsın.Kimin foruma girip girmeyeceği gibi bir konuda düşünce belirtecek ne IQ seviyen ne de yetkin yok. Boş yorumlarını herkese açık forumda yapma, eğer tepki ile karşılaşmak istemiyorsan.
Bu linki paylaşır mısınız?virus totalde şöyle bit sonuç çıktı karşıma Alıntıyı görüntüle
Bu mesele araştırılmalı, çok fazla kırmızı çıkmış. Ben olsam önermem kurmayı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu linki paylaşır mısınız?