Neler Yeni

Askeriyede yasak mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
batuhan meydanal
Askerde sakal traşını makina ile olsak sıkıntı çıkar mı 0 alan makinalardan falan kullansak jilet hiç kullanmadım daha önce

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
İzin verilmez diye düşünüyorum ama makina temiz alıyorsa denersin :)

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Eskiden yasak idi ama şimdi bilmiyorum :) Bunu askeriyeden sormak gerek.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Askerde sakal traşını makina ile olsak sıkıntı çıkar mı 0 alan makinalardan falan kullansak jilet hiç kullanmadım daha önce
Çalarlar kardeşim gerek yok sıfır sinekkaydı kesemiyor çoğu makine zaten

Bimmerx

80+
Konuya açıklık getireyim askerliğimi yedek subay olarak yaptım eğitimdeyken birisi sakalını sıfır kesen makineyle traş oluyordu komutanlarda aramada (her sabah yapılan dolap tertip kontrolünde) sorun etmiyordu ama yer değiştirme olabilir. Tabi ben bazen günde iki defa traş olurdum 😃 hey gidi günler

Zechion

80+ Silver
Konuya açıklık getireyim askerliğimi yedek subay olarak yaptım eğitimdeyken birisi sakalını sıfır kesen makineyle traş oluyordu komutanlarda aramada (her sabah yapılan dolap tertip kontrolünde) sorun etmiyordu ama yer değiştirme olabilir. Tabi ben bazen günde iki defa traş olurdum 😃 hey gidi günler
Yedek subaylığın normal zorunluğu askerliğe göre artılarını ve eksilerini yazabilme şansınız var mıdır hocam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
batuhan meydanal
Yedek astsubaylik istedim de çıkmadı bana acemilikte eşya çalınmaması için önerin var mı birde ben elektronik mezunuyum meslekci yapma şansları var mı

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Muhammet Kürkçü
Hocam kendi alıntım değil ama yanlış hatırlamıyorsam geceden jilet ile traş olsanız bile sabah kontrol edip anlıyorlarmış geceden kesildiğini ve tekrar traşa yolluyorlarmış bu yüzden makine gerçekten sıfır kesmiyorsa değmez bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
batuhan meydanal
Hocam kendi alıntım değil ama yanlış hatırlamıyorsam geceden jilet ile traş olsanız bile sabah kontrol edip anlıyorlarmış geceden kesildiğini ve tekrar traşa yolluyorlarmış bu yüzden makine gerçekten sıfır kesmiyorsa değmez bence.
0 kesen makinalar var ondan almayı düşünüyorum

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yok kardeşim tavsiye etmiyorum şahit olduğum olayı anlatmak gerekirse senin gibi düşünen arkadaş tıraş makinesi alıyor o makine kısa zaman içerisinde yer değiştirmişti. Ayrıca sabah içtimada sakal kontrolünde fark ediliyor bütün bölük onun yüzünden ceza almıştık hiç uğraşma böyle şeylerle kural neyse onu yap emret komutanım emredersiniz komutanım bu sihirli kelimelerin dışına çıkmazsan rahat bir askerlik geçirirsin

Top Bottom