b650 carbon wifi ve 7800x 3d gerek yok aga 64 eAnakartın ve işlemcin ne hocam ? almışken 64gb almak istiyorum ileriye yönelik.
b650 carbon wifi ve 7800x 3d gerek yok aga 64 eAnakartın ve işlemcin ne hocam ? almışken 64gb almak istiyorum ileriye yönelik.
hangi ram kullanıyosun hocamb650 carbon wifi ve 7800x 3d gerek yok aga 64 e
bende 2 tane ram var şuan bir çiftini kullanmıyorum neo forza cl34 7200mhz kullanıyorum rgbhangi ram kullanıyosun hocam
Çok pahalı hocam buna bak derim9370 TL'ye geliyor
g skill almayı düşünüyorum hocam nedense daha içime sindi
Teşekkür ederim hocam ama g skill daha hoşuma gidiyo nedense a-xmp veya expo yaparım bıosdan her iki türlüde çalışır çünkü anakartımda xmp ve expo desteği varÖzelden yaz sistemine uygun bişiler bakalım istersen @sezo33
Ben anakart uyumluluk listesine bakarak almıştım. Bence orada yazana göre tercih yapın. En azından kafanız rahat eder.Canlar amd işlemcisi kullanıyorum anakartımın qvl listesinde ramın ürün numarası çıkmadı ama diğer 6400mhz filan denenmiş o görünüyor konu başlığındaki ramı alsam EXPO değil de A-XMP ile çalıştırsam bir sorun olmaz dimi performans açısından ?
Ben anakart uyumluluk listesine bakarak almıştım. Bence orada yazana göre tercih yapın. En azından kafanız rahat eder.
B650m ds3h kullanıyorum patrior viper Expo destekli ürün numarası çıkmıyor ama kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadımCanlar amd işlemcisi kullanıyorum anakartımın qvl listesinde ramın ürün numarası çıkmadı ama diğer 6400mhz filan denenmiş o görünüyor konu başlığındaki ramı alsam EXPO değil de A-XMP ile çalıştırsam bir sorun olmaz dimi performans açısından ?
G skill z5 trident ramleri alıyorum o zaman hocam xmp veya expo seçip kullanırım hayırlısıyla.B650m ds3h kullanıyorum patrior viper Expo destekli ürün numarası çıkmıyor ama kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım
Bende bunun 7600 MHz 2x16 GB kitleri var. Ama anakartın destek listesinde kod olarak bu varsa alabilirsin.Hocam bu aşağıdaki RAM Anakartım MSI PRO X870-P qvl listesinde görünüyor fakat benim alacağım ramde XMP destekliyor fakat qvl listesinde yok ama bu yukaridaki ram var yani büyük ihtimalle benim alacağım g skill trident z5 2x32 ramleri de destekler.
Şöyle açıklayayım hocam daha net anlarsın G.SKILL yazdım qvl listesinde çok RAM'ler çıktı hepside XMP destekli yani anakartım XMP destekli ramleri destekliyor doğru anlamışım dimi ?
@MAH0A
Kullanırsın bir sorun olmaz fiyatı ne kadar bunlarinG skill z5 trident ramleri alıyorum o zaman hocam xmp veya expo seçip kullanırım hayırlısıyla.
9370 TL hocamKullanırsın bir sorun olmaz fiyatı ne kadar bunlarin