Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus ROG B650-A 7424TL (Cashback ile SON SAATLER)

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
Faturayı yarın kesseler dahi bugüne kesebilirler geriye fatura kesme diye bir şey var onda sıkıntı yok ama asus 10 kasım son tarih belirlemiş belki de bugün satılanları kabul etmeyebilir
Fatura bugüne kesilirse başvuru 24 Kasım'da başlıyor zaten kabul edecektir

brycexyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Burak D
Faturayı yarın kesseler dahi bugüne kesebilirler geriye fatura kesme diye bir şey var onda sıkıntı yok ama asus 10 kasım son tarih belirlemiş belki de bugün satılanları kabul etmeyebilir
10 Kasım diye belirtmişler. Öyle bir sorun olacağını sanmıyorum.

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bahadır

brycexyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Burak D
Aldım b650 gaming plustan buna geçeceğim ilgilenene ucuz bırakırım
Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın. Ben de kararsız kaldım alsam mı almasam mı. DDR4ten DDR5e geçirmiş olacağım sistemi ama elimdeki parçaları satmaya çok üşeniyorum :D

brycexyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Burak D
Ben de sipariş verdim bakalım. ROG B550F modelinden buna geçiş yapıyorum. Cashbacki de alabilirsek çok iyi olacak.

WaTCHMaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed
tam ödemeyi yaptım ödeme kartımdan çekikdi ama ürün siparişler kısmında görünmüyor ve sepette 11 bin küsür olarak görünüyor. Ama kartımdan 7 bin küsür para çekildi. olaya bak

Marisquex

80+
tam ödemeyi yaptım ödeme kartımdan çekikdi ama ürün siparişler kısmında görünmüyor ve sepette 11 bin küsür olarak görünüyor. Ama kartımdan 7 bin küsür para çekildi. olaya bak
Müşteri hizmetleriyle görüşün para çekildiyse

brycexyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Burak D
Hepsiburada desteği ile konuştum. Faturayı sipariş tarihinde keseceklerini söylediler. Yani cashback alabileceğiz. Sipariş verenlere hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Tekrardan indirime girerse ve görürsem haber vereceğim diğer almak isteyen arkadaşlar için.
1731255717655.png

Marisquex

80+
Hepsiburada desteği ile konuştum. Faturayı sipariş tarihinde keseceklerini söylediler. Yani cashback alabileceğiz. Sipariş verenlere hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Tekrardan indirime girerse ve görürsem haber vereceğim diğer almak isteyen arkadaşlar için.
Alıntıyı görüntüle
Bu cashback ne kadar sürede yatıyor?

Top Bottom