- Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncesinde cashback ile monitör almıştım. Ödemeler başladıktan 1 ay sonra yatırmışlardı paramı. Bazıları hemen aldı. Genelde 1 ay içinde ödeniyor ama.Bu cashback ne kadar sürede yatıyor?
Öncesinde cashback ile monitör almıştım. Ödemeler başladıktan 1 ay sonra yatırmışlardı paramı. Bazıları hemen aldı. Genelde 1 ay içinde ödeniyor ama.Bu cashback ne kadar sürede yatıyor?
Hocam şimdi hatırlarsın dün paylaşmıştın almıştım. faturası henüz kesilmedi satın alma tarihine mi bakılır fatura tarihine mi (cashback den haberim yeni oldugeri ödeme kampanyası bugün bitiyor fatura bugün kesilirse ancak geri ödeme verirler vermeme ihtimalleri var
çok iyi oldu bu,Hepsiburada desteği ile konuştum. Faturayı sipariş tarihinde keseceklerini söylediler. Yani cashback alabileceğiz. Sipariş verenlere hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Tekrardan indirime girerse ve görürsem haber vereceğim diğer almak isteyen arkadaşlar için.
Alıntıyı görüntüle
İzmir içindeyseniz hocam konuşabiliriz bununla ilgili.Satmayı düşünüyor musunuz? B550 yi
hb satın alma tarihine keser diye düşünüyorumHocam şimdi hatırlarsın dün paylaşmıştın almıştım. faturası henüz kesilmedi satın alma tarihine mi bakılır fatura tarihine mi (cashback den haberim yeni oldu
Hocam 2. sayfaya bakın. Bilgisini paylaştım orada.Hocam şimdi hatırlarsın dün paylaşmıştın almıştım. faturası henüz kesilmedi satın alma tarihine mi bakılır fatura tarihine mi (cashback den haberim yeni oldu
Çok güvenemedim müşteri temsilcisinin dediğine. Kafalarına estiği gibi kesiyorlar faturayı. Geçen akşam bir ürün satın almıştım faturası ertesi gün sabah kesilmişti mesela. Genelde ertesi gün falan kesiyorlar sanırım. Umarım böyle bir şey yapmazlarHocam 2. sayfaya bakın. Bilgisini paylaştım orada.
cashback olmadan 7300 dü bugün. yani 6700 e falan geliyordu8000₺, ama 600₺ de cashback var, geçen hafta almayı düşündüğümde 8800₺ idi. Aslında 7400₺'ye gelmiş oluyor cashback ile.
Bilgi için teşekkürler hocam Yaşarsam böyle bir şey aklımda artık bu. Bakalım bizim başvuruyu da yapıcaz kart gelince. Başvuru sonucunu da bu konu altında paylaşırım, böyle uç olaylar hakkında bilgilenmiş oluruz. Asus kampanya koşullarında bitiş tarihini 10 Ekim gece yarısı şeklinde açık açık belirtmiş. Çok yüksek ihtimalle kabul olacak.Benim fatura tarihim cash back başlamasının 3 gün öncesiydi. Yani ben ürün aldım 3 gün sonra cash back kampanyası başladı. Başka forumda sorduğumda sen katılamazsın demişlerdi. Ben yine de katıldım ve 2450 iademi geçende aldım . Belki ürünün elime geçme tarihini baz almışlardır. Tabi sizin durum benimkiyle aynı değil. Sizinkisi kampanya sonu. Belki bana uygulanan tarife size uygulanmaz.