Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus ROG B650-A 7424TL (Cashback ile SON SAATLER)

2necro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre Çiloğlu
geri ödeme kampanyası bugün bitiyor fatura bugün kesilirse ancak geri ödeme verirler vermeme ihtimalleri var
Hocam şimdi hatırlarsın dün paylaşmıştın almıştım. faturası henüz kesilmedi satın alma tarihine mi bakılır fatura tarihine mi (cashback den haberim yeni oldu:)

delPierro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hasan Alnıkara
Hepsiburada desteği ile konuştum. Faturayı sipariş tarihinde keseceklerini söylediler. Yani cashback alabileceğiz. Sipariş verenlere hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Tekrardan indirime girerse ve görürsem haber vereceğim diğer almak isteyen arkadaşlar için.
Alıntıyı görüntüle
çok iyi oldu bu,
tesekkurler konuyu paylaştıgınız için hocam

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,155
İsim
Kadir
Hocam şimdi hatırlarsın dün paylaşmıştın almıştım. faturası henüz kesilmedi satın alma tarihine mi bakılır fatura tarihine mi (cashback den haberim yeni oldu:)
hb satın alma tarihine keser diye düşünüyorum

brycexyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Burak D
Hocam 2. sayfaya bakın. Bilgisini paylaştım orada.

Marisquex

80+
Hocam 2. sayfaya bakın. Bilgisini paylaştım orada.
Çok güvenemedim müşteri temsilcisinin dediğine. Kafalarına estiği gibi kesiyorlar faturayı. Geçen akşam bir ürün satın almıştım faturası ertesi gün sabah kesilmişti mesela. Genelde ertesi gün falan kesiyorlar sanırım. Umarım böyle bir şey yapmazlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Birkan Öztürk
700 tl zam ile tekrar satışa sunmuşlar. 7300 olsa tekrardan alırdım fatura da kesiliyormuş.

bados123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Bahadır Şahin
8000₺, ama 600₺ de cashback var, geçen hafta almayı düşündüğümde 8800₺ idi. Aslında 7400₺'ye gelmiş oluyor cashback ile.

KingDeViL

80+ Bronze
Benim fatura tarihim cash back başlamasının 3 gün öncesiydi. Yani ben ürün aldım 3 gün sonra cash back kampanyası başladı. Başka forumda sorduğumda sen katılamazsın demişlerdi. Ben yine de katıldım ve 2450 iademi geçende aldım :D. Belki ürünün elime geçme tarihini baz almışlardır. Tabi sizin durum benimkiyle aynı değil. Sizinkisi kampanya sonu. Belki bana uygulanan tarife size uygulanmaz.

trkmn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Turan Türkmen
beyler ben 10 eylülde asusun monitörünü aldım.cashback ödemeyi yapmadılar.

brycexyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Burak D
Benim fatura tarihim cash back başlamasının 3 gün öncesiydi. Yani ben ürün aldım 3 gün sonra cash back kampanyası başladı. Başka forumda sorduğumda sen katılamazsın demişlerdi. Ben yine de katıldım ve 2450 iademi geçende aldım :D. Belki ürünün elime geçme tarihini baz almışlardır. Tabi sizin durum benimkiyle aynı değil. Sizinkisi kampanya sonu. Belki bana uygulanan tarife size uygulanmaz.
Bilgi için teşekkürler hocam :) Yaşarsam böyle bir şey aklımda artık bu. Bakalım bizim başvuruyu da yapıcaz kart gelince. Başvuru sonucunu da bu konu altında paylaşırım, böyle uç olaylar hakkında bilgilenmiş oluruz. Asus kampanya koşullarında bitiş tarihini 10 Ekim gece yarısı şeklinde açık açık belirtmiş. Çok yüksek ihtimalle kabul olacak.

Top Bottom