Neler Yeni

🔥İndirim Samsung S24 29.964 TL 🔥🔥🔥🔥

HelpMeYou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kadir
adam gidip xioami vivo omix bakmıyor samsung s24 bakıyor parası olmayan adam 6k ya omix alsın. Ayrıca bunun sorumlusu ben de değilim başkasına kız lütfen tşk
Kanka işe yaramaz tavsiyelerini başkalarına sakla hadi kolay gelsin. 2x boş yapmış oldun böylece.

zyraxone

80+
40 bin tl değil miydi bu? Bunu 40 35 gibi alanlara üzüldüm gerçekten. Düşünsene o kadar emek harcıyorsun para kazanıyorsun sonra aldığındada sürekli fiyatı düsüyor. Samsung almaktan beni bir kere daha alıkoydu bu olay. Şahsen ben ciddi bir düşüş görsem telefonumda üzülürdüm güncel bir cihaz nasıl böyle değer kaybetti diye.

ghnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Gökhan
s10 dan ekran kalitesi olarak düşük , qhd+ vs fhd+ farkı, ama hz olarak 60 a 120 gibi bir durum var. batarya kamera performans ve akıcılıkta çağ atlarsın
ne alaka hocam megapiksel hesabı gibi çözünürlük hesabı yapmışsın. aynı mantıkla s10la s24 ultranın ekranı aşağı yukarı aynı oluyor

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
40 bin tl değil miydi bu? Bunu 40 35 gibi alanlara üzüldüm gerçekten. Düşünsene o kadar emek harcıyorsun para kazanıyorsun sonra aldığındada sürekli fiyatı düsüyor. Samsung almaktan beni bir kere daha alıkoydu bu olay. Şahsen ben ciddi bir düşüş görsem telefonumda üzülürdüm güncel bir cihaz nasıl böyle değer kaybetti diye.
Samsung'un fiyat politikası böyle. Telefonlarını ilk başta pahalı fiyattan çıkartır sonradan çok F/P hale getirir.

zyraxone

80+
Samsung'un fiyat politikası böyle. Telefonlarını ilk başta pahalı fiyattan çıkartır sonradan çok F/P hale getirir.
Yeni seri çıkmaya yakın diğerlerini ucuza satıp en azından TR bazında coğu kullanıcıya uyguna sunması güzel ama alan kişilere empati yapınca... düsünmeşi bile bozucu :D her yıl böyle mi ki samsung politikasında? Eğer öyleyse samsung alacakların 1 yıl beklemesi kat be kat daha yararlı olur

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,957
İsim
göksel yurtcan

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,317
İsim
kadir
Yeni seri çıkmaya yakın diğerlerini ucuza satıp en azından TR bazında coğu kullanıcıya uyguna sunması güzel ama alan kişilere empati yapınca... düsünmeşi bile bozucu :D her yıl böyle mi ki samsung politikasında? Eğer öyleyse samsung alacakların 1 yıl beklemesi kat be kat daha yararlı olur
Düz modellerde S23 tuttu S24 tutmadı, biraz da ondan bu fiyatlarda şuan.
Genel olarak politikası fiyat düşürmek orası doğrudur.

zyraxone

80+
Düz modellerde S23 tuttu S24 tutmadı, biraz da ondan bu fiyatlarda şuan.
Genel olarak politikası fiyat düşürmek orası doğrudur.
Exynostan tutmadı diye tahmin ediyorum, oysa ltpo ekranı var ama bilemedim. Kullanıcıların coğu exynosa ön yargılı. Bende pil sağlığıma ön yargılıyım applede. Her marka bir konuda eksik

Hatta senle tartışmıstık bu konuyu telefonların piyasası beni çokta ilgilendirmez diye ama öyle olmuyormuş:D

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Other world
128gb modelinde ufs 3.1 var. ufs 4.0 için 256gb modelini almanız gerekiyor. ayrıca exynos değerlerine bakmayın. gerçek kullanımda snapdragondan çok daha kötü.
256gb s23 alın çok çok daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
nightlessx
Yaz boyunca 28 civarlarında gezen S23, Eylül gelince 30'a fırlayıp bu indirimlerde de 28'e düştü.
S24 ise 34'lerden 30'a geriledi, saçma bir sistemde yaşıyoruz. Kasım öncesi telefon almamak lazım.

PNSHER

80+ Bronze
7k daha verip plus modelini almak daha mantıklı bence. Hem QHD ekran hem 4gb daha fazla ram hem de 128GB daha fazla depolamaya sahip oluyorsunuz.

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Aga siz parayı yerden falan mı buluyorsunuz? Bunun üstüne 9k koy nedir ya? 10k koy 20k koy. Saçma sapan tavsiye veriyorsunuz. Napsın millet tablet gibi telefonu? İnsanlar hem ucuz hem de kullanışlı telefon almaya çalışıyor.
Ne saçma yorum kardeşim bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,336
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom