O laptop en iyi soğutmaya sahip merak etmeyin.ikinci el laptop alıyorum 2 ay kullanılmış bir cihaz
lenovo loq 4050 i5-12450hx modeli
yarım saatlik occt testi değerler nasıl
olması gerektiği gibi mi
O laptop en iyi soğutmaya sahip merak etmeyin.
Fiyat ne kadar ?ikinci el laptop alıyorum 2 ay kullanılmış bir cihaz
olması gerektiği gibi mi
Değerler normal zaten Laptop için genelde sıcaklıklar CPU sıcaklığı 90 derece civarında ekran kartı içinse 70-80 civarındadır.ikinci el laptop alıyorum 2 ay kullanılmış bir cihaz
olması gerektiği gibi mi
bu testlerde oyle degil amaFiyat ne kadar ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Değerler normal zaten Laptop için genelde sıcaklıklar CPU sıcaklığı 90 derece civarında ekran kartı içinse 70-80 civarındadır.
işte daha iyi zaten yük altında benim dediğim değerler.bu testlerde oyle degil ama
Bir dakika ikinci bir şok geliyor az önce biri CPU 90 derece normal mi dedi bana mı öyle geliyor. Aynı laptopu kullanıyorum 4050 i5 12450HX en ağır oyunlarda bile max 75 dereceye uğruyor işlemci o kadar. Ekran kartı 70'e bile çıkmıyorFiyat ne kadar ?
Değerler normal zaten Laptop için genelde sıcaklıklar CPU sıcaklığı 90 derece civarında ekran kartı içinse 70-80 civarındadır.
Dostum anlatamıyorum galiba ya da sen anlamak istemiyorsun nerede araştırırsan araştır laptoplarda 80-90 dereceleri görmek normal demek istiyorum görürsen şaşırma diyorum hala burada yok şok geçiriyorum gibi saçma triplere giriyorsun.Bir dakika ikinci bir şok geliyor az önce biri CPU 90 derece normal mi dedi bana mı öyle geliyor. Aynı laptopu kullanıyorum 4050 i5 12450HX en ağır oyunlarda bile max 75 dereceye uğruyor işlemci o kadar. Ekran kartı 70'e bile çıkmıyor
Normal değil işteDostum anlatamıyorum galiba ya da sen anlamak istemiyorsun nerede araştırırsan araştır laptoplarda 80-90 dereceleri görmek normal demek istiyorum görürsen şaşırma diyorum hala burada yok şok geçiriyorum gibi saçma triplere giriyorsun.
Dostum gerçekten sorun var galiba sende o yüzden daha cevaplamayacağım senin.Normal değil işte
Evet 70 derecede çalışan laptop da var ama laptobum 80-90 görüyor dediğinde kimse sana wow demez masaüstünde der ama neden ?Normal değil işte
Laptoplarda yük altında derken cr23 testine soktuğunda mı demeye çalışıyorsun? Oyunlarda normal değil. CR23'de normalDostum gerçekten sorun var galiba sende o yüzden daha cevaplamayacağım senin.
Laptoplarda 80-90 dereceleri görmek normaldir , sen değil diyorsun peki diyip daha da uzatmayacağım.
Evet 70 derecede çalışan laptop da var ama laptobum 80-90 görüyor dediğinde kimse sana wow demez masaüstünde der ama neden ?
çünkü laptoplarda yük altında o değerleri görmek normaldır ama inatla anlamak istemiyorsunuz siz.