Neler Yeni

🔥İndirim Bebek arabasi Cybex 25 binden 9960 a düştü

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Ahmet Hakan
Arkadaşlar bebek arabası kullanmayanlar satın almayanlar ilginç yorumlar yapmış.
Birincisi bu kadar küçük boya katlanabilen bebek arabaraları değerli oluyor, oldukça az bulunuyor sağlam olanları.
İkincisi fiyatı belirleyen tek şeyin maliyet olmadığını gerçekten açıklamak gerekir mi bilmiyorum ama fiyat arz ve talep dengesi ile belirlenir.
Üçüncüsü fiyatı 15k civarındaymış 6 aydır ortalama ayın 2sinde kasım indirimleri olarak 9lara düşmüş tahminim. Markayı tanımıyorum sağlam bir şeyse bolca seyahat eden ebeveynler varsa çok büyük olmasa da fiyat avantajı var gibi görünüyor. Ama al sata uygun olduğunu düşünmüyorum.
Şahsen altın kaplama bile olsa bunu bu fiyata almam ben 😅

7mit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Ümit Bar
Bu paraya travel sistem veririm size ebebekte

ahmi16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ahmet
Bu arabanın hakkı bu,bebeğiyle yurtdışı seyahat yapan bunun sebebini bilir. Cidden 2. El fiyatına veriyorlar. 2 sene önce aldığım arabayla arasında 4 kat fark vardı almamıştım şuan indirmle kafa kafaya gelmiş. Kaldıki cybex markası en kaliteli bebek arabaları üreten firmaların ilk 5ine girer.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
İlknur
Arkadaşlar bebek arabası kullanmayanlar satın almayanlar ilginç yorumlar yapmış.
Birincisi bu kadar küçük boya katlanabilen bebek arabaraları değerli oluyor, oldukça az bulunuyor sağlam olanları.
İkincisi fiyatı belirleyen tek şeyin maliyet olmadığını gerçekten açıklamak gerekir mi bilmiyorum ama fiyat arz ve talep dengesi ile belirlenir.
Üçüncüsü fiyatı 15k civarındaymış 6 aydır ortalama ayın 2sinde kasım indirimleri olarak 9lara düşmüş tahminim. Markayı tanımıyorum sağlam bir şeyse bolca seyahat eden ebeveynler varsa çok büyük olmasa da fiyat avantajı var gibi görünüyor. Ama al sata uygun olduğunu düşünmüyorum.
Dünyanın en küçük bebek arabası olarak rekorlar kitabına girmiş bir urun fakat bilmeden sadece parçaları şu kadar eder ucz bisey vs bissuru atıp tutan arkadaşlar için yorumunuza teşekkür ederim . Cybex annelerin gözdesi bir marka

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
İlknur
https://app.hb.biz/cjapZAgViXfq

En küçük bebek arabası arkadaşlar fiyati baya düştü al sat yapabilirsiniz
Arkadaşlar cidden konuyu bilmediğiniz şeylere bu kadar sallamaniz abes ya:) hayatınızda kac kere duydunuz şu markayı yada işlevini biliyor musunuz yada kaç sene kullanıldığını veya dayanıklılığıni:) birisi yazmış bu fiyata travel alınır. Aynen sen travel al kardeşim 10 kiloluk sigdir nereye sigdirabiliyosan .tablet kadar kuculup 5 yaşına kadar kullanılabilen seyahat arabası bu:) urun annelerin gözdesi şişirilmiş sonra düşürülmüş fiyat değil açıp cimriden kontrol edin . Ürünü alırken gelmez bu fiyata diye almistik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahsen altın kaplama bile olsa bunu bu fiyata almam ben 😅
Çocuğun oldugunda bidaha gel kardeş buraya :) heleki şehir dışına arabayla uçakla çıkacaksan ve yürüyerek geziye gideceksen :) Daha dün sari siteden 13 bine teklif veren oldu uçak seyahatine arabamızı almıyorlar diye

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ahmet Unsal
Bir çok kişi markayı bilmeden yorum yapmış.

Arkadaşlar piyasada sağlam markalardan bir tanesidir. Özellikle seyahate çıkacak anneler bu arabayı çok tercih ediyor. Kabin boy olması hafif olması vb. çok artısı var. Diğer büyük bebek arabaları uçakta çok hasar görmesinden dolayı bu modeli tercih ediyorlar. Fiyat olarak TR piyasasında normal görüyorum. Kimisine fiyat pahalı gelebilir ancak kalite ve marka işin içine girince fiyatı bu denli oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,732
Üyeler
163,373
Son üye
rasitis
Top Bottom