Bu iki sistem arasında kaldim peşin fiyatina taksit yapiyorlar eger taksitsiz alsam daha sistem toplarim biliyorum ama taksit olayi önemli sizce hangi sitemi almaliyim ?
Burda taksit yok sanirim .hocam bunu tercih et. ramide 32gb yap bide işlemci soğutucusu mis gibi olur.
Alıntıyı görüntüle
Cok teşekkür ederim hocam bilmiyordum.Vatan,itopya gibi yerlerde de peşin fiyatına taksit yapılabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
tamamen örnek bir sistemdir.
AİGO psu dan vazgeçseler piyasada 1 numara olurlar ama illa adı sanı bilinmedik türkiye pazarında bulunmayan marka kullanacaklar.https://www.gamegaraj.com/urun/lesion-5t-rtx4070s/ buda baya iyiymiş.
her güzelin bir kusuru vardır hocam. yine de çok iyi sistem sıvı soğutucu da var daha ne. 55kya o sistemlere bayılmasın arkadaş boşuna.AİGO psu dan vazgeçseler piyasada 1 numara olurlar ama illa adı sanı bilinmedik türkiye pazarında bulunmayan marka kullanacaklar.
Bir yerden kısmazlarsa olmuyor.
Bu ikiside kazık bu fiyata rahat 4070tis veya 4080 li sistemler bulursun
Bu iki sistem arasında kaldim peşin fiyatina taksit yapiyorlar eger taksitsiz alsam daha sistem toplarim biliyorum ama taksit olayi önemli sizce hangi sitemi almaliyim ?
Reis PSU çok önemli bir parça sistemini seven kullanmaz zaten bu sistemin birde PSU masrafı olacak.her güzelin bir kusuru vardır hocam. yine de çok iyi sistem sıvı soğutucu da var daha ne. 55kya o sistemlere bayılmasın arkadaş boşuna.
diğer kasa seçeneklerine baktım onlarda çok bilinmedikmiş gerçi ama 80+ bronze sertifikası var hepsinin bilemedim kullanılabilir yine biraz yorumlara bakmak lazım.Reis PSU çok önemli bir parça sistemini seven kullanmaz zaten bu sistemin birde PSU masrafı olacak.
Fiyat olarak baya iyi.