Neler Yeni

Yardım Gicirtisiz apex mi yoksa pro modelimi daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet Muhsin
Beyler acil bi sekilde soylemeniz lazim cunku proyu alacagim kisi ile konusurken birsi urunu almis adam ona gore iptal edicek adamida mahcup etmek istemiyorum sari sitedede bi tane 1300 1400 arasi bir apex buldum gıcırtısı olmadigini soyledi ne yapmami onerirsiniz

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
Beyler acil bi sekilde soylemeniz lazim cunku proyu alacagim kisi ile konusurken birsi urunu almis adam ona gore iptal edicek adamida mahcup etmek istemiyorum sari sitedede bi tane 1300 1400 arasi bir apex buldum gıcırtısı olmadigini soyledi ne yapmami onerirsiniz
Gıcırtı ne

Amd34

80+ Silver
Valla 2 adet apex vardı elimde gıcırtı'dan kasıtları ne anlamış değilim 1300'e beleş al geç ben 2k satmıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet Muhsin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yav tuslarinda sıkıntımi varmis ne ya o muhabbet oda baska biriyle anladmis 1200 anlasmisdik apex ve pro sahipleri ile apex sahibu bu aksam satacak satmazsam haber ederim dedi kafayi yedim iyice
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla 2 adet apex vardı elimde gıcırtı'dan kasıtları ne anlamış değilim 1300'e beleş al geç ben 2k satmıştım
.

Amd34

80+ Silver
Yav tuslarinda sıkıntımi varmis ne ya o muhabbet oda baska biriyle anladmis 1200 anlasmisdik apex ve pro sahipleri ile apex sahibu bu aksam satacak satmazsam haber ederim dedi kafayi yedim iyice
Mesaj otomatik birleştirildi:

.
Valla bizim millet değişik iğne deliğine bile bir şey buluyor :D

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Erdem çay
Gıcırdama filan yok takıntılılar sedece

Top Bottom