Neler Yeni

🔥İndirim Razer laptoplarda müthiş fiyatlar, bazıları yurt dışından bile ucuz.

PNSHER

80+ Bronze
Rog zephyrus klasmanında bir cihaz abartılacak bir yanı yok. Taşınabilir ve kaliteli bir ürün istiyorsanuz Asus oled ekranlı zephyrus veriyor bu paralara.

coolsnow

80+
Plastik ile magnezyum alaşımı karşılaştırman çok büyük hata. Tamamen farklı hedef kitleleri var.
Strix ile bir iş toplantısına gidince RGB'leri yandığı an millet güler, öte yandan yandan Razer Blade, Rog Zephyrus, Macbook gibi cihazlar hiç sırıtmaz. İster kafede oturup hiç şarja takmadan onlarca saat kullanırsın istersen de toplantıda sunum yaparsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rog zephyrus klasmanında bir cihaz abartılacak bir yanı yok. Taşınabilir ve kaliteli bir ürün istiyorsanuz Asus oled ekranlı zephyrus veriyor bu paralara.
Şu an G14 kullanıyorum, Blade 14 de kullanmış birisi olarak çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

ghnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Gökhan
Tabi ülkemizdeki insanların çoğuna hitap edecek bir model değil, ama mesela yurt dışında bu
https://www.hepsiburada.com/razer-b...-uhd-144hz-gaming-bilgisayar-pm-HBC000061NCKN
3000 dolar, tr ye göre + vergiyi de düşünürsek baya ucuza geliyor, ayrıca sadece ekran kartı ram olarak düşünme, 4k 144hz IPS (IPS olması lazım) bir monitörlü laptop bulmak çok zor tr de, neredeyse yok yani. Burada alınan sadece ekran kartı, işlemci ve kalite değil demek istediğim.
Bu arada bu aldığım laptop.
3000 dolar dediğin çıkış fiyatıdır hocam orada ya indirime gitmişlerdir yada "muhtemelen" satıştan kaldırmışlardır

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Ömer Murat KARACA
Plastik ile magnezyum alaşımı karşılaştırman çok büyük hata. Tamamen farklı hedef kitleleri var.
Strix ile bir iş toplantısına gidince RGB'leri yandığı an millet güler, öte yandan yandan Razer Blade, Rog Zephyrus, Macbook gibi cihazlar hiç sırıtmaz. İster kafede oturup hiç şarja takmadan onlarca saat kullanırsın istersen de toplantıda sunum yaparsın.

Şu an G14 kullanıyorum, Blade 14 de kullanmış birisi olarak çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
öncelikle ışık kapanabilecek bir şey.
ikincisi de R9 7940HS RTX 4070 Asus laptop ile harici GPU devre dışı şekilde 6 saat ekran süresi alabiliyorum.
Kısacası ne toplantıda sırıtır, ne de kafede sağda solda rezil eder. Sadece magnezyum kasa için aynı paraya hem GPU hem CPU hem Ekran olarak Rog'a nazaran zayıf bir cihaz kimseye hitap etmiyor, aklı selim hiçbir insan sırf bu dedikleriniz için firmanın elinde kalmış, 2 senelik CPU'ya sahip Razer'ı almaz. farklı kitle dediğiniz şey sizin de örnek verdiğiniz Macbook vs attığım cihaz olabilir ama konudaki Razer zaten RTX 3070Tİ ile başlı başına RGB'li bir oyun bilgisayarı :)

Plastik mi bu pc ?
Sanki monster abra önermişim gibi tepki vermenize gerek yok. her plastiğin bir olmadığını, Rog'da gayet tatminkar bir malzeme kullanıldığını, ayrıca işlemci, gpu ve ekran olarak Rog gömlek gömlek üstte olduğundan hiçbir insan evladı sırf dış kasa için Razer'a para bayılmayacağını görmenizi tavsiye ederim.

coolsnow

80+
öncelikle ışık kapanabilecek bir şey.
ikincisi de R9 7940HS RTX 4070 Asus laptop ile harici GPU devre dışı şekilde 6 saat ekran süresi alabiliyorum.
Kısacası ne toplantıda sırıtır, ne de kafede sağda solda rezil eder. Sadece magnezyum kasa için aynı paraya hem GPU hem CPU hem Ekran olarak Rog'a nazaran zayıf bir cihaz kimseye hitap etmiyor, aklı selim hiçbir insan sırf bu dedikleriniz için firmanın elinde kalmış, 2 senelik CPU'ya sahip Razer'ı almaz. farklı kitle dediğiniz şey sizin de örnek verdiğiniz Macbook vs attığım cihaz olabilir ama konudaki Razer zaten RTX 3070Tİ ile başlı başına RGB'li bir oyun bilgisayarı :)

Sanki monster abra önermişim gibi tepki vermenize gerek yok. her plastiğin bir olmadığını, Rog'da gayet tatminkar bir malzeme kullanıldığını, ayrıca işlemci, gpu ve ekran olarak Rog gömlek gömlek üstte olduğundan hiçbir insan evladı sırf dış kasa için Razer'a para bayılmayacağını görmenizi tavsiye ederim.
Ben de Razer blade 14 için konuşuyordum, gayet profesyonel bir cihaz, oyun bilgisayarı olarak da kullanılabilecek bir cihaz, fakat Strix serisiyle karşılaştırılamayacak bir ürün. Blade 14 serisinin rakibi Macbook ve Zephyrus G14 oluyor. Blade 14 kullanmış birisi olarak aşağıdaki cihaz 2k USD civarına düşerse bedava, gözünüz kapalı alın derim.

Fakat şuan Asus'un Rog zephyrus G14 modeli hem Blade14'ü hem de macbook'u öldürdü (macbook Arm ile kendi kendini öldürdü :D). Aynı fiyat bandında çok çok daha fazlasını G14'de bulabiliyoruz.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
150 W 3070ti 4000 serisinde hangisine denk geliyor
4070 Frame gen modları var oyunlarda onlarla kullanırsın. Onlarla kullanırsan 4070 i tokatlıyor. Ama o 3070 Ti parasına 4070 laptop alırsın çok rahat değmez diye düşünüyorum ben şahsen.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Hala memnun musunuz hocam laptoptan ?
Gayet memnunum kanka, içerisinde bulunan razer uygulamaları da gayet kullanışlı, beklediğimden daha hafifti, renk aralığı huawei laptobumdan çok daha iyi renkleri var ekranın, 4k olması bazen oyunlarda sinir bozucu olabiliyormuş onu anladım, ama görüntü kalitesinin bu kadar fark edeceğini beklemiyordum. Performansı beklentimin üzerinde çıktı ama.
Benim attığım dönemde laptop 60k idi kanka, senin attığın laptoplar ise birincisi o zamanlar 62k gibiydi, ikincisi 102 idi, hatta aralarında kalmıştım ama asus zephyrus model laptoplarda, en azından 14 inç olanında ram değişimi olmaması gibi bir sorunu var ve 32 gb lık bir modelini görememiştim o zamanlar, 32 gb ram kullanıyorum şu an ve bu bile yetmiyor bazen shop uygulamalarını kullanırken, yan ekranda da hep film dizi oynuyor. konuyu açtığım tarihe bakarsan anlarsın. Ben şahsen marka takıntılı bir insan değilim ama deneyim olsun diye hem 4k ekranı olan hem razer bir laptop almak istedim hazır ucuzken, malum türkiyede bu ikisini sağlayan başka bir laptop görmedim, sende kabul edersin ki. İsteyen alsın fiyatı yurt dışı 2. el fiyatlarından bile çok daha düşüktü o yüzden atmıştım ama çoğu kişi bunu bu laptop tam fiyat performans diye lansa ettiğimi sandı o biraz sinirimi bozdu, hatta biri benzer özellikli 1080p 144hz monitörlü msi kalın bir laptop bile attı bu daha iyi diye. Kısacası 100k ya param yetmediği için, hem 4k ekran hem razer laptop deneyimi yaşamak için aldığım bir laptoptu bu, oled ekranı her ne kadar bende deneyimlemek istesemde yanma sorunu bir gerçek, telefonumda bir sürü yanık izi var oled olduğu için ve daha 2 yıl oldu, ben ise üniversiteyi bitirene kadar kullanmayı düşünüyorum böyle bir sorunun riskini bile alamazdım şahsen, ama görüntü kalitesi fena ona bir şey demiyorum oled de. Kısacası isteyen alsın diye, bu fiyata bulunamayacak bir fırsat olduğunu düşündüğüm ve paylaştığım bir şeyden dolayı insanlardan böyle laflar yemek, üzerine ne demeye çalıştığımı anlamadan, gerçekten üzülmüştüm yani. GErçekten düzgün ve haklı bir yorum yaptığın için teşekürler. Bu arada memnunum laptoptan ama ileride göreceğiz dedikleri gibi bilgisayar yerlerde sürünecekmi 1.5 yıl eski olduğu için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,086
Üyeler
162,771
Son üye
ozyaziciemir
Top Bottom