Neler Yeni

1000 TL altı gaming kulaklık önerisi.

onedayyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay
Bütçe
1000
Arkadaşlar 1000 TL altı ses kasabileceğim gaming kulaklık arıyorum 5 model arasında kaldım.
-Gamepower Mihawk
-Havit Gamenote h2002P
-Havit Gamenote h2002D
-Havit Gamenote Fuxi-h3
-Pusat 7.1 Surround Lite RGB
Bu 5 model arasında kaldım sanırım bunlardan birini alicam gönlüm gamepowerdan yana ama dip ses sorunu varmış sanırım. Bluetoothlu olduğu içinde fuxi-h3 düşündüm fakat ondada oyun performansı iyi değil diyolar çok kararsız kaldım sizce hangisinin almalıyım? Başka önerileriniz varsa açığım.

y4wzzzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yağız Tuğra Diri
Arkadaşlar 1000 TL altı ses kasabileceğim gaming kulaklık arıyorum 5 model arasında kaldım.
-Gamepower Mihawk
-Havit Gamenote h2002P
-Havit Gamenote h2002D
-Havit Gamenote Fuxi-h3
Bu 5 model arasında kaldım sanırım bunlardan birini alicam gönlüm gamepowerdan yana ama dip ses sorunu varmış sanırım. Bluetoothlu olduğu içinde fuxi-h3 düşündüm fakat ondada oyun performansı iyi değil diyolar çok kararsız kaldım sizce hangisinin almalıyım? Başka önerileriniz varsa açığım.
kanka Havitin H656U modeline baktın mı

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
vladimiz putin
-Gamepower Mihawk
-Havit Gamenote h2002P
-Havit Gamenote h2002D
-Havit Gamenote Fuxi-h3
fujin pro var memunum gayet iyi dip ses yok

XEKO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
YONDAİME
bütçeyi aşacak ama gamepower kizaru eski kulaklığım 5 yılda anca bozuldu 7.1 var titreşimi mükemmel kontrol panelide var almışken onu alın

onedayyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçeyi aşacak ama gamepower kizaru eski kulaklığım 5 yılda anca bozuldu 7.1 var titreşimi mükemmel kontrol panelide var almışken onu alın
Ona baktım fakat o kadar bütçe çıkmıyor.
fujin pro var memunum gayet iyi dip ses yok
Fujine para çıkmaz..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ona baktım fakat o kadar bütçe çıkmıyor.

Fujine para çıkmaz..
Havit Gamenote H2002P ile arasında çok fark yoksa Gamenote fuxi-h3 ya da gamepower mihawk alıcam kullanan varmı bu modelleri?

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
763
İsim
Ali Mert Okuducu
Mihawk kullanıyorum çok memnunum. Ses kasarken falan gayet anlaşılır geliyor. Tavsiye ederim

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
763
İsim
Ali Mert Okuducu
Ne zamandır kullanıyorsun? Mikrofonu iyi mi ?
mikrofonu gayet iyi. Yaklaşık 4 5 aydır kullanıyorum. Cs2 ve valorant oynarken çok kullandım. Rahat bir şekilde ses kasılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,132
Üyeler
160,954
Son üye
yeldegirmeni
Top Bottom