Neler Yeni

Faturasız Hatta Paket Yüklemezsek Ne Olur ?

Nezha

80+
100 TL lik atma nasıl oluyor kral Vodafone sitesinde en ucuz faturasız tarife zaten 270 TL.
Öyle 50-100 at diyince oluyormu ?
Paket şartı mı geldi bilmiyorum ben uzun süredir faturalı kullanıyorum. Normal tl atılmıyor mu artık kalktı mı? Aylık 30 küsur lira telsiz ücretini her türlü ödüyorsun zaten.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,882
İsim
.
Aynen kullanılan dakikaya mb'ye göre para kesiyordu hattan (ama internet mevzusu kazıktı diye hatırlıyorum)
Aynen kral internete çevirince paso sövüyordu bu kadar pahalı olurmu diye :D
Bu kontürlü gibi bir şey o zaman paket yüklememe gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 ay da mı ne TL yüklesen yeterli oluyor kapanmaması için. Paket almana gerek yok. TL ile vergisini ödesen yetiyor.
6 ayda 1 paket yüklemen yeterli yoksa 6 ay sonu kapanıyor bende o şekilde kullanıyorum
Tamamdır krallar teşekkür ederim o süre boyunca lazım olmazsa kapatırım zaten.
Çok vergi çıakrıyorlarmı her ay ?

Paket şartı mı geldi bilmiyorum ben uzun süredir faturalı kullanıyorum. Normal tl atılmıyor mu artık kalktı mı? Aylık 30 küsur lira telsiz ücretini her türlü ödüyorsun zaten.
Her ay ister yükle ister yükleme 30 TL kesiyormu kral o bir şey değilmiş de farklı farklı vergiler çıkarmasın bize

6 ayda 1 paket yüklemen yeterli yoksa 6 ay sonu kapanıyor bende o şekilde kullanıyorum
6 ay da mı ne TL yüklesen yeterli oluyor kapanmaması için. Paket almana gerek yok. TL ile vergisini ödesen yetiyor.
Aynen kullanılan dakikaya mb'ye göre para kesiyordu hattan (ama internet mevzusu kazıktı diye hatırlıyorum)
Beyler birde paket yada TL yüklemediğimde hattımın aramaya sms e internete erişmesi kapatılıyor değilmi ?

Nezha

80+

Her ay ister yükle ister yükleme 30 TL kesiyormu kral o bir şey değilmiş de farklı farklı vergiler çıkarmasın bize

Beyler birde paket yada TL yüklemediğimde hattımın aramaya sms e internete erişmesi kapatılıyor değilmi ?
Telsiz kullanım 15-20 lira diğerleriyle birlikte 30 civarı olur hepsi tam içerik bilmiyorum kalem kalem

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT

vergi çıkmıyor sadece paket ücreti ödüyosun

15 20 tl de telsiz ücreti

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
TL yüklemenizi bir defada en az 50 TL, en fazla 100 TL yükleyebilirsiniz yazıyor

1-2 Ay kapalı olsa bir şey olmaz heralde lazım olmazsa kapatırım o süre boyunca
Turkcell kullanıyorum bu şekilde uygulamada yazıyor ;

1731601707389.jpeg

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Elime fazlalık vodafone hat çıktı boşa düştü.
Faturalıdan faturasıza geçirdim her ay fatura çıkmaması için.
Şimdi ben bunu kullanmak istemiyorum çünkü fazla paket yüklemesem bir şey olur mu yada kendi her ay tekrar eder mi? ?
Paket yapmazsanız bir şey olmaz. Her ay telsiz kullanım ücreti borcu birikir. TL yüklediğiniz de onu tahsil eder. Uygulamaya girdiğinizde yükleme yapmadığınızda aramalara kapanacağı ve hattın tamamen kapanacağı tarih yazar. Ona göre yükleme yaparsınız. Ben yıllık paket aldığımda en erken aramalara kapanacağı tarih 6 ay, hattın kapanacağı tarih 1 yıl yazıyordu. Belki süreler değişmiş olabilir.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,882
İsim
.

15 20 tl de telsiz ücreti
Turkcell kullanıyorum bu şekilde uygulamada yazıyor ;

Alıntıyı görüntüle
her şey için teşekkürler krallar

Paket yapmazsanız bir şey olmaz. Her ay telsiz kullanım ücreti borcu birikir. TL yüklediğiniz de onu tahsil eder. Uygulamaya girdiğinizde yükleme yapmadığınızda aramalara kapanacağı ve hattın tamamen kapanacağı tarih yazar. Ona göre yükleme yaparsınız. Ben yıllık paket aldığımda en erken aramalara kapanacağı tarih 6 ay, hattın kapanacağı tarih 1 yıl yazıyordu. Belki süreler değişmiş olabilir.
Anladım kral çok sağol

Owlore

80+

Valla hatırladığım kadarıyla bi süre yüklemezsen kapanacaktır uyarısı geliyordu kapanırsa ekstra açma ücreti falan oluyordu

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,882
İsim
.
Valla hatırladığım kadarıyla bi süre yüklemezsen kapanacaktır uyarısı geliyordu kapanırsa ekstra açma ücreti falan oluyordu
Tamamdır kral çok teşekkür ederim buna kontör usulü 50-100 atarım yeter.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
6 ay yükleme yapmazsan kapanıyor. Zaten kapanmadan bir süre önce SMS geliyor. Mesaj geldiğinde bakiye yüklersin bir 6 ay daha devam.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,882
İsim
.
6 ay yükleme yapmazsan kapanıyor. Zaten kapanmadan bir süre önce SMS geliyor. Mesaj geldiğinde bakiye yüklersin bir 6 ay daha devam.
Reis şimdi ben faturalıdan faturasıza çekmek için bir paket aldım 4 gb 270 TL olacak şekilde.
Bu 28 Gün sonra bitecek sonra bir 4 ay daha yüklemeyeceğim 5. ay yüklerim kafam rahat olur bu şekilde uygunmu ?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reis şimdi ben faturalıdan faturasıza çekmek için bir paket aldım 4 gb 270 TL olacak şekilde.
Bu 28 Gün sonra bitecek sonra bir 4 ay daha yüklemeyeceğim 5. ay yüklerim kafam rahat olur bu şekilde uygunmu ?
Olur olur paketi her ay yenilemene gerek yok zaten. Bakiyen varsa yenilenir. Yoksa yenilenmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,053
Üyeler
160,934
Son üye
Lastro
Top Bottom