ErenMaiky
80+ Silver
sadece discord a özel bağlanma oluyormu ondaProton vpn indirin geçin
sadece discord a özel bağlanma oluyormu ondaProton vpn indirin geçin
Ttİnternet iss kim
İlginç daha dün bir konuşma vardı girelemiyor diye ttden
Evet ben giremiyom . dün geldi engelleme 1.1.1.1 kullanıyodum. cloudflare warp ta tünelleme var mı?İlginç daha dün bir konuşma vardı girelemiyor diye ttden
Bilmiyorum keenetic modem arayüzde profiller var ordan seçiliydiİlginç daha dün bir konuşma vardı girelemiyor diye ttden
Ben giremiyoruım. 1.1.1.1 seçiliydi girmiyor. Warpın diğer özelliğini kullanıyorum 172. li bir DNS giriyor öyle giriyorum anca.İlginç daha dün bir konuşma vardı girelemiyor diye ttden
Modem mi fiber router mı almayı düşünüyorumda nasıl acabaBilmiyorum keenetic modem arayüzde profiller var ordan seçiliydi
Daha önce konusu açıldımı bilmiyorum ama belki işinize yarar.
Bunu kullanmak için öncelikle kaspersky aboneliğiniz olması lazım.
Bu sayede sadece seçilen uygulama vpn kullanacak ve oynadığınız oyuna vs ping girmeyecek.
Kaspersky vpn'i açıyoruz
Ayarlar simgesine dokunuyoruz
Alıntıyı görüntüle
Bölünmüş Tünelleme açık yapın ardından Seç tuşuna basıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Her zaman vpn üzerinden bağlanan uygulamalar seçeneğini seçiyoruz.
Alttan seç tuşuna basıyoruz discord.exe ve update.exe'yi ekliyoruz.
Konum: Kullanıcılar> (kullanıcı adınız)> appdata> local> discord
discord'un exe'si aynı yerde uygulama sürümü en yüksek olanı açın örnk app-1.0.9170 içinde discord.exe olacaktır
Alıntıyı görüntüle
Kaydetip çıkıyoruz.
Ana ekrana tekrar geldik konum kısmından herhangi bir ülke seçin ve discordu başlatın dc açıldıktan sonra en hızlı sunucuyu seçebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
ÖNEMLİ: Discord her güncelleme yaptığı zaman exe dosyası değişiyor bu yüzden bölünmüş tünelleme ekranına tekrar eklemeniz gerekiyor.
sayılara bakıp son sürümü bulabilirsiniz
Alıntıyı görüntüle
Keenetic exktra dsl kullanıyorum arayüz yenilendi daha şık ve hızlı tavsiye ederimModem mi fiber router mı almayı düşünüyorumda nasıl acaba