Görselde hata vardır asus dual yazıyor yani çift fanlı model resimde ise 3 fanlı asus proart bi kart var ayrıca bu fiyata 4070 bile yokken yanında anakartla bu fiyat çok zorDostlar merhaba acil olarak yazmak istedim
Alıntıyı görüntüle
bu ikili 15.999 diyor fakat sitenin bazı kısımlarında 4060 yazıyor bunu sipariş edersem 4060 gelirse tüketici hakem heyetinden hakkımı arayabilirmiyim ?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
işte fiyat hatalı ama bana 4070 yazıyorsa vermek zorunda değillermi ?Görselde hata vardır asus dual yazıyor yani çift fanlı model resimde ise 3 fanlı asus proart bi kart var ayrıca bu fiyata 4070 bile yokken yanında anakartla bu fiyat çok zor
Mantıken öyle aslında ama sanmam uüraşmaya değermi sonuçlanması ne kadar süre sürer bilemem.Bence uğraşmaya değmez.Ha dersenizki zaten 4060 arıyordum buda yeter alın bide gidin 4070 olayı için şikayet edin kazanırsanız ne mutlu size kazanamazsanızda 4060 la devamişte fiyat hatalı ama bana 4070 yazıyorsa vermek zorunda değillermi ?
link var mı hocamDostlar merhaba acil olarak yazmak istedim
Alıntıyı görüntüle
bu ikili 15.999 diyor fakat sitenin bazı kısımlarında 4060 yazıyor bunu sipariş edersem 4060 gelirse tüketici hakem heyetinden hakkımı arayabilirmiyim ?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
olsun be hocam hayellerde yaşadı :,(