Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Furkan Emre Asım
arkadaşlar bu ürün tek başına satın alınamıyor sanırım. Yanına bir şey eklemek gerekiyor 670 TL yapmak için. Yanına ne ekleyebiliriz, tavsiyesi olan var mıdır?

teşekkürler yardımcı olduğun için
rica ederim hocam :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar bu ürün tek başına satın alınamıyor sanırım. Yanına bir şey eklemek gerekiyor 670 TL yapmak için. Yanına ne ekleyebiliriz, tavsiyesi olan var mıdır?
hocam limiti doldurmak için kafanıza göre birşeyler ekleyin siparişinizi verin sonradan o siparişleri iptal edersiniz ben öyle yaptım.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Erdoğan Aktaş

hocam limiti doldurmak için kafanıza göre birşeyler ekleyin siparişinizi verin sonradan o siparişleri iptal edersiniz ben öyle yaptım.
bende tam yazıyordum ne alabilirim diye direkt parayı iade ediyorlar mı öyle

Xcharcer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Abdullah Sami Coruk
şu internette gözüken çok eklemli renkli figürlerden almayı planlıyorum 50-90 tl arası değişiyor fiyatı

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Furkan Emre Asım

vergiyi nasıl iade ediyor peki iptal edilen ürün için?

vergiyi nasıl iade ediyor peki iptal edilen ürün için?
hocam bende ürünün toplam fiyatıyla iade etiler vergi dahil olarak yani.

şöyle hocam klavye diyelimki 800 tutu diğer malzeme 400 tutu vergi dahil ben o 400 tl olan ürünü iade ettim direkt olarak 400 gonderdiler.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Furkan Emre Asım

şöyle hocam klavye diyelimki 800 tutu diğer malzeme 400 tutu vergi dahil ben o 400 tl olan ürünü iade ettim direkt olarak 400 gonderdiler.
Anlamadım desem. Vergiyi tek kalem olarak gösteriyor ödeme sırasında. Klavyenin yanında vergisi de mi iade ediliyor. Aşağıdaki resimde klavyenin yanındakini iptal etsem ne kadar iade olur?
Ekran görüntüsü 2024-11-15 232859.png

Anlamadım desem. Vergiyi tek kalem olarak gösteriyor ödeme sırasında. Klavyenin yanında vergisi de mi iade ediliyor. Aşağıdaki resimde klavyenin yanındakini iptal etsem ne kadar iade olur?
Alıntıyı görüntüle
hocam klavyeyi iade etmezseniz vergiside iade olmaz iade ettiğiniz ürünün parası ve vergisi iade edilir en azından bende öyle oldu.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Erdoğan Aktaş

dediğin gibi yaptım iade saniyesinde aldım

dediğin gibi yaptım iade saniyesinde aldım
yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana hocam, temu saniyesinde paranızı iade ediyor gerisi sizin bankanıza kalıyor genellikle 5 iş günü içerisinde iade ediliyor.

Top Bottom