Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Furkan Emre Asım
Arkadaşlar peki bu klavye kod yazmak için nasıldır? Varsa yazılımcı arkadaşlar aydınlatabilirse sevinirim.

Arkadaşlar peki bu klavye kod yazmak için nasıldır? Varsa yazılımcı arkadaşlar aydınlatabilirse sevinirim.
elime bugün geçti parantez köşeli parantez vs yapmaya alışabilirsen yazdıkça yazasın geliyor el yormuyor aynı şekilde kafada biraz fazla hassas galiba, yazılımından ayarlanıyor sanırım

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Furkan Emre Asım
elime bugün geçti parantez köşeli parantez vs yapmaya alışabilirsen yazdıkça yazasın geliyor el yormuyor aynı şekilde kafada biraz fazla hassas galiba, yazılımından ayarlanıyor sanırım
kafada biraz fazla hassas galiba derken? parantez köşeli parantez yapmakta ne farkı varki diğer klavyelerden? Ne renk almıştınız bir de?

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Andaç
İngilizce klavye olarak kullanacaksanız daha iyi olur diye düşünüyorum ben. Çünkü neredeyse kullanacağınız tüm işaretler türkçe karakterlerin yerine geçiyor.

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Heisenberg

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Furkan Emre Asım
İngilizce klavye olarak kullanacaksanız daha iyi olur diye düşünüyorum ben. Çünkü neredeyse kullanacağınız tüm işaretler türkçe karakterlerin yerine geçiyor.
klavyede Türkçe karakterler yok sanırım. Ama Türkçe klavye gibi noktalı virgüle bastığımda i basmasını sağlayamıyor muyuz?

kafada biraz fazla hassas galiba derken? parantez köşeli parantez yapmakta ne farkı varki diğer klavyelerden? Ne renk almıştınız bir de?
Beyaz aldım ama bi an karıştırdım parantezlerde sorun yok daha iyi benim acemiliğimde olabilir a ya basarken ufak s ye dokununca direk algılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,410
Üyeler
164,137
Son üye
BasQuiaT
Top Bottom