Neler Yeni

🔥İndirim Çift monitör kolu Temu vergi dahil 1030 tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Doğukan
6 kasımda vermiştim 15 kasımda dün geldi ürünü kurdum 2li almıştım şuan 1 tanesini kullanmıyorum eski monitor desteklemiyor diye taş gibi ürün bu arada temudan aldığıma acaba düşer mi monitor zart zurt diye düşünüyodumda düşmeyecegi güvenini veriyor sağlam ürün

onur123__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Onur
Forumdan görüp yaklasık 2 hafta önce sipariş verdim, dün geldi hemen kurdum.
Mükemmel bir ürün herşeyiyle kusursuz. Aklında soru işareti olan varsa çekinmeden alın.

FocSayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Berk Sarı
Forumdan görüp yaklasık 2 hafta önce sipariş verdim, dün geldi hemen kurdum.
Mükemmel bir ürün herşeyiyle kusursuz. Aklında soru işareti olan varsa çekinmeden alın.
2 li olan modeli mi aldınız hocam

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos

yusufbeey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf Ali Dalkılınç
6 kasımda vermiştim 15 kasımda dün geldi ürünü kurdum 2li almıştım şuan 1 tanesini kullanmıyorum eski monitor desteklemiyor diye taş gibi ürün bu arada temudan aldığıma acaba düşer mi monitor zart zurt diye düşünüyodumda düşmeyecegi güvenini veriyor sağlam ürün
Hala transit havalimanında bekliyor kaybolduğunu düşünmeye başladım.

Ekler

• Screenshot_20241117_190000.jpg
    Screenshot_20241117_190000.jpg
    257.5 KB · Hit: 28

onur123__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Onur
2 li olan modeli mi aldınız hocam
Evet ikili olanı aldım, cok kullanışlı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

22lbs ağırlığı kaldırır yazıyor max iki kola birden bağlamışlar ağırlığı benim monitörlerim 10kg üzeridir ikisinni toplamı kaldırmaz bence
2 tane asus 27inç 2k monitör taşıtıyorum. Kaldırma ile ilgili bi sorun yaşamıyorum

Valsgarde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Barış Arslan
ilk defa bir ürün bu kadar uzun sürdü ya

Ekler

• 1731913776318.png
    1731913776318.png
    25.3 KB · Hit: 21
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ertuğrul Boyacı
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet, Teknoloji, Tamir
Instagram
ertugrulboyaci
Steam
93swag
Twitter
ertugrulboyaci
2 adet satın almıştım, cumartesi günü teslim aldım ve kurulumunu yaptım. Merak edenler için şöyle bir video çektim belki işinize yarar yada sormak istediğiniz bir şey vardır diye link bırakayım, iyi forumlar.

WhoCares

80+ Gold
Monitör kolu (veya monitör montaj aparatı) seçerken gazlı mı yaylı mı tercih edileceği, kullanım amacınıza, çalışma koşullarınıza ve bütçenize bağlı olarak değişir. İşte her iki tip kolun artıları ve eksileri:

Gazlı Monitör Kolu:​

Avantajları:

1. Hassas Ayar: Gazlı kollar, monitörünüzü çok daha hassas bir şekilde yukarı/aşağı, ileri/geri hareket ettirmenize olanak tanır. Bu, ekranın yüksekliğini, açısını ve konumunu çok rahat ayarlayabilmenizi sağlar.
  2. Hızlı ve Kolay Ayar: Gazlı sistem, hızla ve kolayca monitörünüzü istediğiniz pozisyona getirmenize yardımcı olur. Çoğu gazlı kol, bir parmakla bile ayarlanabilir.
  3. Daha Az Zorlanma: Gazlı sistem, ekranın ağırlığına göre dengeli bir kuvvet sağlar, bu sayede büyük ve ağır ekranlar bile kolayca yerinden oynatılabilir.
  4. Ergonomik: Ayarlanabilir yükseklik ve açı sayesinde ergonomik kullanım sunar, uzun süreli çalışmalarda boyun ve sırt ağrıları azalabilir.
Dezavantajları:

1. Fiyat: Gazlı monitör kolları, yaylı modellere göre genellikle daha pahalıdır.
  2. Karmaşıklık: İçindeki gaz yayları zaman içinde aşındığında, hareket kabiliyeti azalma gösterebilir.

Yaylı Monitör Kolu:​

Avantajları:

1. Fiyat: Yaylı sistemler, gazlı kollarla kıyaslandığında genellikle daha ucuzdur.
  2. Dayanıklılık: Yaylı sistemler, gazlı sistemlere göre daha uzun ömürlü olabilir, çünkü mekanik yaylar basit ve dayanıklıdır.
  3. Daha Az Bakım: Gazlı kollar zamanla gaz sızdırabilir veya sistemin verimliliği azalabilir, ancak yaylı kollar daha az bakım gerektirir.
Dezavantajları:

1. Hareket Kolaylığı: Yaylı kollar, gazlı modellere kıyasla daha az esnek ve daha sert hareket eder. Bu da monitörün hareket ettirilmesini zorlaştırabilir.
  2. Daha Az Hassas Ayar: Yaylı sistemler, gazlı sistemlere göre monitörün tam konumunu ayarlamada daha az hassas olabilir.
  3. Ağırlık: Yaylı sistemlerin, bazı ağır monitörleri desteklemesi daha zor olabilir.

Hangi Durumda Hangisi Tercih Edilmeli?​

• Gazlı Kol: Eğer ergonomik ve hızlı ayarlamalar yapmanız gerekiyorsa, özellikle uzun süre monitör başında çalışan biriyseniz, gazlı monitör kolu daha uygun olabilir. Ayrıca, daha büyük ve ağır monitörler kullanıyorsanız, gazlı sistem bu tür ekranlarda daha iyi performans gösterebilir.
  • Yaylı Kol: Eğer bütçeniz sınırlıysa veya daha basit bir kullanıma ihtiyaç duyuyorsanız, yaylı monitör kolları gayet yeterli olacaktır. Monitörünüz çok ağır değilse ve ekranın konumunu sık sık değiştirmiyorsanız, yaylı kol da işinizi görebilir.
Sonuç olarak, eğer işin içinde ergonomi ve rahatlık varsa, gazlı monitör kolları genellikle daha iyi bir seçim olacaktır. Ancak, basit bir kullanım ve maliyet etkinliği arıyorsanız, yaylı kollar da iyi bir alternatif olabilir.

Chat gpt böyle diyor ona göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ertuğrul Boyacı
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet, Teknoloji, Tamir
Instagram
ertugrulboyaci
Steam
93swag
Twitter
ertugrulboyaci
Hocam siz niye 2nci gibi montajlamadınız?
masam duvara dayalı olduğu için o şekilde bağlarsam alt kollar duvara değeceği için hareket kabiliyeti epey azalıyor diye delerek daha öne konumlandırmak daha makul geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,814
Üyeler
163,731
Son üye
Reaven1678
Top Bottom