Neler Yeni

Bisikleti neye göre seçmeliyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda Baltaş
Bütçe
7000
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda Baltaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bisikleti süreceğin yola göre seçersin.
attığım bısıkletden nerede surecegımı anlamıs olmalısın seçme derken boyuma kıloma gore nasıl bır şey seçmem gerektıgını ogrenmek ıcın sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok anlamıyorum bisiklet işlerınden bu attıgm model msl beni rahatsız edermı boyumdan kılomdan oturu

Fransali

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Eğer yol uzun ve keyif yerine ulaşım amaçlı almak istiyorsanız, elektrik destekli bisikletler rahat olur .sıfırları 20k civari gördüm ikinci uyguna vardır belki

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda Baltaş
Eğer yol uzun ve keyif yerine ulaşım amaçlı almak istiyorsanız, elektrik destekli bisikletler rahat olur .sıfırları 20k civari gördüm ikinci uyguna vardır belki
ya asıl amacım 1 saat sabah kardiyo niyetine sürmem bütçede max 7 bilemedin 8

Fransali

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
ya asıl amacım 1 saat sabah kardiyo niyetine sürmem bütçede max 7 bilemedin 8
O zaman elektrikli size göre değil ,bence deneyerek karar verin .Herkes aynı pozisyonda rahat etmez. Varsa yakınlarda bir bayi sorun.

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
HasHoca
Sabahları yürüyüş yapmakdan sıkıldım ondan dolayı bisiklet almayı düşünüyorum sabah kardiyo amaçlı
bu bisikleti buldum sizce alınır mı? 7000 TL'ye kadar bursa içi 2 el önerileriniz bekliyorum
boy 192 kilo 97 bu boy kiloya uyarmı bu attıgım acaba iyi forumlar
İkinci el bisikleti boşverin , bisiklet seçerken hafif ve ergonomik olmasına bakmak gerek . Vites geçişleri nasıl , markası köklü mü , Garantisi nasıl . Bisan köklü bir marka fakat 7000 lira seviyesine çelik kadro sunuyor yani bu da 19-20 kilo bir ağırlık demek
Eğer bütçeyi 8-9 bin liraya çekebilirseniz önerilerim değişebilir .

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda Baltaş
İkinci el bisikleti boşverin , bisiklet seçerken hafif ve ergonomik olmasına bakmak gerek . Vites geçişleri nasıl , markası köklü mü , Garantisi nasıl . Bisan köklü bir marka fakat 7000 lira seviyesine çelik kadro sunuyor yani bu da 19-20 kilo bir ağırlık demek
Eğer bütçeyi 8-9 bin liraya çekebilirseniz önerilerim değişebilir .
8 9 çekebilirim

acaba ikinci elde bi öneris bulunurmusunuz 8 bine kadar almışken bütçemde en iyisini almak istiyorum ve olabildigince hafif olamsı tercihim

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
HasHoca
8 9 çekebilirim

acaba ikinci elde bi öneris bulunurmusunuz 8 bine kadar almışken bütçemde en iyisini almak istiyorum ve olabildigince hafif olamsı tercihim
Aynı ürünün bir eski neslini 4-5 yıl önce aldım . Dikkat çekmede , hafiflikte ve kullanımda rahatlıkta bı fiyata rakibi yok. Alüminyum Kadro . Aktarıcı Shimano Tourney hardcore kullanımlarda sıkıntı olabilir ki bendede öyle oldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda Baltaş
Aynı ürünün bir eski neslini 4-5 yıl önce aldım . Dikkat çekmede , hafiflikte ve kullanımda rahatlıkta bı fiyata rakibi yok. Alüminyum Kadro . Aktarıcı Shimano Tourney hardcore kullanımlarda sıkıntı olabilir ki bendede öyle oldu.
anladım daha önce çok fazla dağ bisikleti kulandığım için yol yariş bisikleti almayı düşünüyorum daha çok acaba bunlada bi öneriniz varmı ikinci el sıfır olrk

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Arif Dağcı
8 9 çekebilirim

hocam bursadayım 1 ay önce 6000 e carraro sportive 223 aldım tanıdık vasıtasıyla.Normalde 7 8 bandında takılıyor onlara bakmanızı tavsiye ederim fren konusunda mükemmel şanzıman için aynı şeyi diyemem ama sağlam şanzımandır hız vs beklentiniz yoksa gayet işinizi görür bu bisiklet ile kampa bile gittik yarı yolda bırakmadı sıfıra yakın alabiliyorsunuz bu paralara tavsiye ederim

hocam bursadayım 1 ay önce 6000 e carraro sportive 223 aldım tanıdık vasıtasıyla.Normalde 7 8 bandında takılıyor onlara bakmanızı tavsiye ederim fren konusunda mükemmel şanzıman için aynı şeyi diyemem ama sağlam şanzımandır hız vs beklentiniz yoksa gayet işinizi görür bu bisiklet ile kampa bile gittik yarı yolda bırakmadı sıfıra yakın alabiliyorsunuz bu paralara tavsiye ederim
sıfır almayın bu fiyata üzer

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda Baltaş

sıfır almayın bu fiyata üzer
anladım bakıcam tşk tavsiyen için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,106
Üyeler
160,948
Son üye
Borann1905