Neler Yeni

Xbox series x mi ps5 mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ern
Merhaba sizce hangisini almalıyım pc im var ama çoğu oyunu kaldırmıyor bende konsol almak istiyorum sizce performans ve fiyat olarak hangi konsolu almalıyım ve online oyunlarda hangisi daha iyidir deneyimli insanlar yardımcı olabilirmi hep araştırıyorum ama bir türlü karar vermedim sizce hangisini almalıyım bu soru çok kafamı karıştırıyor

Hamza K.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Hamza Kağan ERATA
ikiside gayet güzel cihazlar
xbox game pass yönünden avantajlı ama ps plus ın kütüphanesi de gayet iyi
performans olarak birbirlerine çok yakınlar
ps de xbox veya pc de olmayan oyunlar da var
ps5 satması daha kolay ve xbox series x ile kolaylıkla takas edebiliyorsun ilerde elinden çıkarmak kolay olacaktır
ilk ps5 alınıp oyunlar bitirildikten sonra kafa kafaya takas yoluyla xbox alınabilir en mantıklısı bu bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Murat
Merhaba sizce hangisini almalıyım pc im var ama çoğu oyunu kaldırmıyor bende konsol almak istiyorum sizce performans ve fiyat olarak hangi konsolu almalıyım ve online oyunlarda hangisi daha iyidir deneyimli insanlar yardımcı olabilirmi hep araştırıyorum ama bir türlü karar vermedim sizce hangisini almalıyım bu soru çok kafamı karıştırıyor
xboxın bi anlamı yok pc ve ps5 kullanıyorum ps5 gamepes harici heryönden xboxdan çok daha iyi kimse boşuna fanboyluk yapmasın satış rakaları dahi ortada amerikada dahil geçtiler xboxı psplus bence zayıf kalıyor gamepesin yanında onun dışı oyunları çok pahalı oyun alıcak paran yoksa xbox al

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
yunusemre
tartısmaya gerek yok ps5

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ern
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tartısmaya gerek yok ps5
Sizde varmı avantajları nedir ve pişman olurmuyum üyelik fiyatları nelerdir
Mesaj otomatik birleştirildi:

xboxın bi anlamı yok pc ve ps5 kullanıyorum ps5 gamepes harici heryönden xboxdan çok daha iyi kimse boşuna fanboyluk yapmasın satış rakaları dahi ortada amerikada dahil geçtiler xboxı psplus bence zayıf kalıyor gamepesin yanında onun dışı oyunları çok pahalı oyun alıcak paran yoksa xbox al
Oyunlar içinde abonelikmi mantıklı satın almakmı

ikiside gayet güzel cihazlar
xbox game pass yönünden avantajlı ama ps plus ın kütüphanesi de gayet iyi
performans olarak birbirlerine çok yakınlar
ps de xbox veya pc de olmayan oyunlar da var
ps5 satması daha kolay ve xbox series x ile kolaylıkla takas edebiliyorsun ilerde elinden çıkarmak kolay olacaktır
ilk ps5 alınıp oyunlar bitirildikten sonra kafa kafaya takas yoluyla xbox alınabilir en mantıklısı bu bence
Sizde hangisi var ve daha çok hangisini öneriyorsunuz

Hamza K.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Hamza Kağan ERATA
Sizde varmı avantajları nedir ve pişman olurmuyum üyelik fiyatları nelerdir

Oyunlar içinde abonelikmi mantıklı satın almakmı

Sizde hangisi var ve daha çok hangisini öneriyorsunuz
ps5 standart cd li model var bende, alacaksan kesinlikle cd li almanı öneririm, model olarak standart daha ucuz performans farkı yok fiyatı uygun tavsiye ederim
ps plus üyelik fiyatlarına sitesinden bakabilirsin ve ps plus oyun kütüphanesine de bak

ps plus aboneliği bana göre şart çünkü güzel oyunlar var parasına değer

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ern
ps5 standart cd li model var bende, alacaksan kesinlikle cd li almanı öneririm, model olarak standart daha ucuz performans farkı yok fiyatı uygun tavsiye ederim
ps plus üyelik fiyatlarına sitesinden bakabilirsin ve ps plus oyun kütüphanesine de bak

ps plus aboneliği bana göre şart çünkü güzel oyunlar var parasına değer
Merhabalar slim yeni sürümü oluyor ve üzerindeki cfı kodu kaç olmalı ve sizdeki nedir

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhabalar slim yeni sürümü oluyor ve üzerindeki cfı kodu kaç olmalı ve sizdeki nedir
PS5 Slim'in 20... ile başlayan tek sürümü var zaten. Son iki rakamı bölgeyi belirtiyor sadece. (Japonya, Amerika, Avrupa... gibi)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ern
PS5 Slim'in 20... ile başlayan tek sürümü var zaten. Son iki rakamı bölgeyi belirtiyor sadece. (Japonya, Amerika, Avrupa... gibi)
Sizce ps5 değermi o kadar para verip oyun alsam ve sizce başka bişeymi almalıyım

2016 2018 farketmez yani değilmi hangisini alsam onlar zaten son sürüm oluyor

Son düzenleme:

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sizce ps5 değermi o kadar para verip oyun alsam ve sizce başka bişeymi almalıyım

2016 2018 farketmez yani değilmi hangisini alsam onlar zaten son sürüm oluyor

Evet fark etmez. PS5'te oyunlar pahalı. Abonelik, indirim kovalamak ya da CD takas gibi çözümler var.

asko56

80+ Silver
paran varsa aylık gelirin 50 bin tl nin üstüne ise ps5 alıp geçiyorsun paran yoksa gelirin az ise xbox alıp geçiyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ern
paran varsa aylık gelirin 50 bin tl nin üstüne ise ps5 alıp geçiyorsun paran yoksa gelirin az ise xbox alıp geçiyorsun
Yani benim öyle bir gelirim yok asgari ücret alıyorum da ps bana pahalıyamı patlar içimdende xbox series x geçiyor zaten sizce hangisni yapmalıyım doğru karar olarak aldımı 5 sene kulanırım

Top Bottom