Hocam benden sana tavsiye. O masaüstü pc ye sinyal alıcı gibi bir şey alacağına ethernet kablosu çektir. Hem internet hızını maksimum verimde kullanırsın hem de ürün eskir mi vs gibi dertlerin olmazDostlar selam Masaüstü pc aldım bu pc ye internet lazım tabii ki e modemin olduğu odadan 4 adım atınca Pc nin yanında oluyorsunuz nasıl bir kablosuz ürün önerirsiniz iyi günler iyi haftalar
Hocam kötü görünür evin koridorunda.Hocam benden sana tavsiye. O masaüstü pc ye sinyal alıcı gibi bir şey alacağına ethernet kablosu çektir. Hem internet hızını maksimum verimde kullanırsın hem de ürün eskir mi vs gibi dertlerin olmaz
Hocam gelen ustaya koridorun tavanından köşelere sabitleyerek kabloyu çekmesini isterseniz ve duvarların boyasının renginde boyama yöntemine giderseniz (mesafe kısa olduğu için bu zahmetleri söylüyorum) görüntü olarak problem çıkarmaz. Tabii ki bu sizin seçiminiz. Ama interneti en verimli kabloyla kullanırsınız, sinyal ile değil.Hocam kötü görünür evin koridorunda.
Kablo ile olunca hiçbir sıkıntı olmuyor dimi hocamHocam gelen ustaya koridorun tavanından köşelere sabitleyerek kabloyu çekmesini isterseniz ve duvarların boyasının renginde boyama yöntemine giderseniz (mesafe kısa olduğu için bu zahmetleri söylüyorum) görüntü olarak problem çıkarmaz. Tabii ki bu sizin seçiminiz. Ama interneti en verimli kabloyla kullanırsınız, sinyal ile değil.
Hocam TR koşulları sebebiyle hiçbir zaman kesinlikle sıkıntı olmaz diyemiyorum (sunucu problemleri) maalesef. Fakat internetini en stabil, download ve upload hızlarını en yüksek seviyelerde kullanmak istiyorsan kablo çektirmelisin.Kablo ile olunca hiçbir sıkıntı olmuyor dimi hocam