Neler Yeni

1000₺ Bütçe ile İnternet Aktarıcısı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ps4cü35

80+ Bronze
Çoklu Konu, Spam
Dostlar selam Masaüstü pc aldım bu pc ye internet lazım tabii ki e modemin olduğu odadan 4 adım atınca Pc nin yanında oluyorsunuz nasıl bir kablosuz ürün önerirsiniz iyi günler iyi haftalar

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mustafa Kemal Eser
Dostlar selam Masaüstü pc aldım bu pc ye internet lazım tabii ki e modemin olduğu odadan 4 adım atınca Pc nin yanında oluyorsunuz nasıl bir kablosuz ürün önerirsiniz iyi günler iyi haftalar
Hocam benden sana tavsiye. O masaüstü pc ye sinyal alıcı gibi bir şey alacağına ethernet kablosu çektir. Hem internet hızını maksimum verimde kullanırsın hem de ürün eskir mi vs gibi dertlerin olmaz

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Burak Çetin
Arası o kadar yakınsa kablo da çekilir.

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mustafa Kemal Eser
Hocam kötü görünür evin koridorunda.
Hocam gelen ustaya koridorun tavanından köşelere sabitleyerek kabloyu çekmesini isterseniz ve duvarların boyasının renginde boyama yöntemine giderseniz (mesafe kısa olduğu için bu zahmetleri söylüyorum) görüntü olarak problem çıkarmaz. Tabii ki bu sizin seçiminiz. Ama interneti en verimli kabloyla kullanırsınız, sinyal ile değil.

Ps4cü35

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam gelen ustaya koridorun tavanından köşelere sabitleyerek kabloyu çekmesini isterseniz ve duvarların boyasının renginde boyama yöntemine giderseniz (mesafe kısa olduğu için bu zahmetleri söylüyorum) görüntü olarak problem çıkarmaz. Tabii ki bu sizin seçiminiz. Ama interneti en verimli kabloyla kullanırsınız, sinyal ile değil.
Kablo ile olunca hiçbir sıkıntı olmuyor dimi hocam

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mustafa Kemal Eser
Kablo ile olunca hiçbir sıkıntı olmuyor dimi hocam
Hocam TR koşulları sebebiyle hiçbir zaman kesinlikle sıkıntı olmaz diyemiyorum (sunucu problemleri) maalesef. Fakat internetini en stabil, download ve upload hızlarını en yüksek seviyelerde kullanmak istiyorsan kablo çektirmelisin.

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Onur Dogan
ben kablo çekebilmek için duvarı deldim, ping senin için önemli ise kablo kullanmanı öneririm.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom