kw dan kurtarıyor diye biliyorum bi yamaha yı arayıp sorun.Hocam sımdı buna ehliyet yetiyormu max guc 58 diyo cc 600 üzeri
kw dan kurtarıyor diye biliyorum bi yamaha yı arayıp sorun.Hocam sımdı buna ehliyet yetiyormu max guc 58 diyo cc 600 üzeri
Okykw dan kurtarıyor diye biliyorum bi yamaha yı arayıp sorun.
Tracer 700 kullanamıyorsunuz hocam. Dominar 400 tarzı motosikletlere bakın derim. Veya KTM Adventure tarzı da bakabilirsiniz.Hocam sımdı buna ehliyet yetiyormu max guc 58 diyo cc 600 üzeri
Tracer 700 kullanamıyorsunuz hocam. Dominar 400 tarzı motosikletlere bakın derim. Veya KTM Adventure tarzı da bakabilirsiniz.
CC değil de önemli olan kW diye biliyorum600cc üstünü süremiyorsun A2 sınırı 600 eğer üstünü istiyorsan A alman lazım diye ibliyorum
Ülkemin polislerinin bunu bildiklerini sanmıyorum. Bu 700'lük der basar cezayı ehliyeti alır geçer. Riske atmaya gerek dahi yok.Alıntıyı görüntüle
hocam buradan kurtarıyor a ya geçince maximum güçe geçer.
eğitimini görüyorlar illahaki hocam en kötü itiraz eder parasını geri alır rahat bir şekilde kanun sonuçta.Ülkemin polislerinin bunu bildiklerini sanmıyorum. Bu 700'lük der basar cezayı ehliyeti alır geçer. Riske atmaya gerek dahi yok.
zora bulaşmaya gerek olduğunu düşünmüyorum hocam itiraz mahkeme süreci vesayir uzun sürecektir yani insanı soğutur cinsten olacaktıreğitimini görüyorlar illahaki hocam en kötü itiraz eder parasını geri alır rahat bir şekilde kanun sonuçta.
Öyle hocam bazıları kw da bakıyor bazıları cc ye bakıyor bende anlayamıyorum motor sürücüsüyüm normalde doğrusu kw'a bakmaları ama çoğu kendi keyfine göre iş yapıyorÜlkemin polislerinin bunu bildiklerini sanmıyorum. Bu 700'lük der basar cezayı ehliyeti alır geçer. Riske atmaya gerek dahi yok.
gerçekten öyle. bakıyor adamın ehliyeti a2 kullandığı motor varsayıyorum ki 700cc ama KW'dan kurtarıyor. adam yine de işine gelmediği için yazıyor cezayı gönderiyor. ya da motoru bağlayıp ehliyetine süreli el koyuyor.Öyle hocam bazıları kw da bakıyor bazıları cc ye bakıyor bende anlayamıyorum motor sürücüsüyüm normalde doğrusu kw'a bakmaları ama çoğu kendi keyfine göre iş yapıyor
YetmezBeyler bunu sürmeye a2 yetiyormu https://www.yamaha-motor.eu/tr/tr/motorcycles/hyper-naked/pdp/mt-07-pure-2024/
Ruhsatta 35 kw altıysa polislere düzgünce açıklarsan anlayış gösterirlerHocam simdi mesela ben a2 ile 700cc ama 30 beygir bi motoru sürebiliyormuyum