hocam söylemeyi unutmuşum yurtdışı olmazsa iyi olur
Ama fena mouse hocamhocam söylemeyi unutmuşum yurtdışı olmazsa iyi olur
evet hocam bu mouseyi gördüm fakat çok beklemeyi sevmiyorum gerekirse +1300 yapayım bütçeyi yine de yurt dışı önermeyinAma fena mouse hocam
bekleyecegın max 10 12 gun alınır bu mouseevet hocam bu mouseyi gördüm fakat çok beklemeyi sevmiyorum gerekirse +1300 yapayım bütçeyi yine de yurt dışı önermeyin
hocam beklemek istemiyorum dediğim gibi iyi niyetinizi anlıyorum fakat geçen aj 159 temuda tekrar satıldı bilerek almadımbekleyecegın max 10 12 gun alınır bu mouse
m800 pro alınmaz bence m800 ultra olsa elinden öperimbekleyecegın max 10 12 gun alınır bu mouse
hocam model I biraz kaba duruyor onun yerine önerebiliceğiniz başka bir model var mı 900 tl ye çok kaliteli bi wireless alabiliceğimi sanmıyorum TR den ondan dolayı clawsa bakmadımGLORİOUS MODEL I kablolu
veya claws nova air 1 miydi neydi kablosu arkadaşa aldık kullanıyor şuan memnun eh işte bir mouse ucuz olduğu için. hangisi daha iyi dersen glorious model I derdim beyaz ve siyah renkleri mevcut
alınır yanı fıyatına gore ıyı m800 ultra ıkıncı elde var oda 2k felan 4k hz ve mcu su ıyı 1000 lıraya ıyı m800 proGLORİOUS MODEL I kablolu
veya claws nova air 1 miydi neydi kablosu arkadaşa aldık kullanıyor şuan memnun eh işte bir mouse ucuz olduğu için. hangisi daha iyi dersen glorious model I derdim beyaz ve siyah renkleri mevcut
Mesaj otomatik birleştirildi:
m800 pro alınmaz bence m800 ultra olsa elinden öperim
yeeaani katılıyorum katılmıyorum. M800 pro almam ben ultra olursa tokatlar ha dersen ki m800 pro mu glorious model ı mı diye ben model I alırdım aktif mouselerimden birisi elime cuk oturuyor büyük elli olduğum için ve gayet hafif kablosu da aynı şekilde. M800 pro daha iyidir özellik olarak orasına çok takılmam rakibi kötü olmadığı için o kadar umrumda olmaz. İkisi de orta halli mouseler.alınır yanı fıyatına gore ıyı m800 ultra ıkıncı elde var oda 2k felan 4k hz ve mcu su ıyı 1000 lıraya ıyı m800 pro