Neler Yeni

Çözüldü✓ Biostar b650mp-e pro açılmıyor

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Ahmet
Arkadaşlar dün sipariş verdiğim anakartım geldi bugün sistemi kurdum ama DRAM lambası yanıyor ekran da görüntü yok. Sistem fanları ve ışıkları yanıyor görüntü yok hata lambası olarak da DRAM yanıyor nasıl çözerim dostlar. RAMlerim alta koyuyorum.

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Bende biostar b650m silver anakart kullanıyorum. Ramleri 2 ve 4 koyunca dram yanıyor açılmıyor. 1 ve 3 koyunca açılıyor. ramleri iki farklı şekilde denedin mi? Ramleri takmadan öncede bios pilini çıkarıp 2 3 dk sonra takıp açmayı dene

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende biostar b650m silver anakart kullanıyorum. Ramleri 2 ve 4 koyunca dram yanıyor açılmıyor. 1 ve 3 koyunca açılıyor. ramleri iki farklı şekilde denedin mi? Ramleri takmadan öncede bios pilini çıkarıp 2 3 dk sonra takıp açmayı dene
her iki tarafıda denedim ama bios pini 10 saniye çıkardım bir de öyle deneyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şefim yaptım ama işe yaramadı
1000070748.jpg

Son düzenleme:

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
her iki tarafıda denedim ama bios pini 10 saniye çıkardım bir de öyle deneyeyim

Şefim yaptım ama işe yaramadı Alıntıyı görüntüle
kral bilmiyorum genelde parçada sorun yoksa açılması lazım. Bios pili çıkarmadan önce kasadaki elektriği boşalttın mı? Elektriği kesip 5 10 defa güç tuşuna basman gerekiyor. sonra bios pili ve ramleri çıkarıp 2 3 dk sonra takıyorsun. Yapmadıysan böyle dene. Olmazsa anakart veya ramde sıkıntı olabilir

kral bilmiyorum genelde parçada sorun yoksa açılması lazım. Bios pili çıkarmadan önce kasadaki elektriği boşalttın mı? Elektriği kesip 5 10 defa güç tuşuna basman gerekiyor. sonra bios pili ve ramleri çıkarıp 2 3 dk sonra takıyorsun. Yapmadıysan böyle dene. Olmazsa anakart veya ramde sıkıntı olabilir
1 ve 3. slota takıp dene ben de öyle çalışıyor. 2 ve 4 te senin sorunu yaşıyorum

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

1 ve 3. slota takıp dene ben de öyle çalışıyor. 2 ve 4 te senin sorunu yaşıyorum
Şefim 1 ve 3'ü de denedim de olmadı şimdi dediğin gibi son bir kez güç tuşunu bir kaç kez bastım 5 dk beklicem bios res için sonra 1 ve 3'e geri takacağım bakalım ne olacak. Bu arada ramsız açtım bir de yine DRAM yanmaya devam etti.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
SEFA KAYA
Şefim 1 ve 3'ü de denedim de olmadı şimdi dediğin gibi son bir kez güç tuşunu bir kaç kez bastım 5 dk beklicem bios res için sonra 1 ve 3'e geri takacağım bakalım ne olacak. Bu arada ramsız açtım bir de yine DRAM yanmaya devam etti.
Tek slot ram deneyebilir misin

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
SEFA KAYA

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
SEFA KAYA
Hocam ramlar dimm1 ve 2 slot takıp dener misin
Screenshot_20241119_223336.jpg
Screenshot_20241119_223324.jpg

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,271
İsim
Baran Kut
Tamamdır bir de onu deyeyeim

Dur dur açıldı biosu 10dk dışarıda bırakmıştım pilini oldu ohh be
Hemen güncelle de hocam BIOS'u vs. ayarları da yap sonra. Kafan rahatlasın.

Top Bottom