Neler Yeni

110K Taksitle Motor Önerisi

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Deniz Bulut
Merhabalar Dostlar
Kredi kartımda 110K Limit var (axess)
Bu bütçe dahilinde 12 taksit ile motor arıyorum.
Aklımda şuan için
Mondial Extreme 200 ve Superlight 125 var
Mondial alırsam eğer supermotoya çevirme gibi bir amacım var.
Mondial 70k , Superlight 110k.
Tarz olarak cross ve chopper birbirinden çok farklılar fakat ikiside hoşuma gidiyor. Bu bütçe dahilinde önereceğiniz veya söylediğim modeller hakkında önerisi olan var mıdır.

6khn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Gökhan
Bahsettiğin tarzlarla ilgisi yok ama bütçen ile activa veya dio 'da bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

1731949574713.png

eriston

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
haktan
şuan rtr alıp eve glmiş biri olarak rtr tavsiye ederim

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Tarzı uymasa da sorunsuzluk için o paraya cb125f alınır. Activa ya da dio da olabilir. Al ömürlük arkana bakmadan bin.

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Deniz Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
onlar alınır mı hiç ya tvs rtr 200 bak. he pardon tarzına uygun degil sanirim
Rtr 200 baktım çok hoş duruyor. Bu fiyat bandında bu tarz motorlara hiç bakmamıştım. Deneyimleriniz nasıl hocam.

şuan rtr alıp eve glmiş biri olarak rtr tavsiye ederim
Ne kadara aldınız hocam tam olarak bilgilendirirseniz çok sevinirim

eriston

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
haktan
Rtr 200 baktım çok hoş duruyor. Bu fiyat bandında bu tarz motorlara hiç bakmamıştım. Deneyimleriniz nasıl hocam.

hocam ben siyah renk olarak felaket takıldım İzmir içi siyah renk hiçbir yerde yok, depo da göndermeyecekmiş. Çelik ticaretten aldım 109 bintl 12 taksit ile aldım. Daha teslim almadım birkaç parçası eksikti onun tamamlanması,noter işlemleri için 1-2 gün içinde teslim alacağım

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Soner

beyazını kullanıyorum 100-110 bin fiyati ile rakipsiz bence. motor kükrüyor resmen herkes kafasını çevirip bakıyor :D torku falan gayet iyi. 200cc değil de 250cc gibi. bakımını da kendim yapıyorum 4bine yaklaştım hiçbir sorun çıkarmadı nazar değmesin.

11.jpg

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Deniz Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ben siyah renk olarak felaket takıldım İzmir içi siyah renk hiçbir yerde yok, depo da göndermeyecekmiş. Çelik ticaretten aldım 109 bintl 12 taksit ile aldım. Daha teslim almadım birkaç parçası eksikti onun tamamlanması,noter işlemleri için 1-2 gün içinde teslim alacağım
Hocam diğer işlemler için ortalama gider ne oluyor peki bi bilginiz var mı bu konuda.

beyazını kullanıyorum 100-110 bin fiyati ile rakipsiz bence. motor kükrüyor resmen herkes kafasını çevirip bakıyor :D torku falan gayet iyi. 200cc değil de 250cc gibi. bakımını da kendim yapıyorum 4bine yaklaştım hiçbir sorun çıkarmadı nazar değmesin.

Alıntıyı görüntüle
Bugün bayiyi aradım , aklımda siyah vardı ama ellerinde yokmuş. Beyazda çok tatlı duruyormuş böyle görünce. Ekstra ne var sizin motorun üstünde hocam ? Stok hali bu değil galiba

Top Bottom