Tutuşuna ve el ölçülerine göre değişir ama önereceğim mouselar bunlarDostlar selamlar, FPS oyunları oynuyorum o yüzden kaliteli bir şey arıyorum. Şarjlı olursa iyi olur, teşekkürler.
Aktif olarak superlight 2 kullanıyorum ve oldukça memnunum şarj konusunda'da baya iyi gidiyor. Elimde bide Lamzu Maya var, mouse ufak ve çok hafif onda'da oldukça memnunum ama sana önerdiğim Lamzu Maya X bu model daha gelişmiş versiyonu.Tutuşuna ve el ölçülerine göre değişir ama önereceğim mouselar bunlar
1-Superlight 2 (4,5k)
2-Ninjutso Sora V2 (4,1k)
3-Lamzu Maya X (3,9K)
Eğer bütçe aşabiliyorsan bu listeye şu mouselarda girer;
WlMouse Beasts X 8k (5,8K)
Razer Viper V3 Pro(6,6K)
mouse işini biliyon sen ben de aynılarını öneriyorum hocam bütçe artarsa beast x i alın kullandığım en iyi şeydiTutuşuna ve el ölçülerine göre değişir ama önereceğim mouselar bunlar
1-Superlight 2 (4,5k)
3-Lamzu Maya X (3,9K)
Razer Viper V3 Pro(6,6K)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aktif olarak superlight 2 kullanıyorum ve oldukça memnunum şarj konusunda'da baya iyi gidiyor. Elimde bide Lamzu Maya var, mouse ufak ve çok hafif onda'da oldukça memnunum ama sana önerdiğim Lamzu Maya X bu model daha gelişmiş versiyonu.
sağ olun hocam, superlight 2 almasaydım beasts x alırdım. Hala merakım var o mouse'a çok fena duruşu var. Hele bide Beasts X Fabulous serisi varya felaketmouse işini biliyon sen ben de aynılarını öneriyorum hocam bütçe artarsa beast x i alın kullandığım en iyi şeydi
Dostlar selamlar, FPS oyunları oynuyorum o yüzden kaliteli bir şey arıyorum. Şarjlı olursa iyi olur, teşekkürler.
Bende bunu kullanıyorum 2 aydır gayet memnunum mouse u tam anlamıyla hissediyorsun şimdi bir de lamzu Atlantis mini champions edition çıkmış 4199tl onu da önerebilirimLamzu Atlantis OG PRO 4K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Önerilerin için teşekkürler hocam, superlight 2 alacağım yüksek ihtimalle çok kaliteli bi mouse.Tutuşuna ve el ölçülerine göre değişir ama önereceğim mouselar bunlar
1-Superlight 2 (4,5k)
3-Lamzu Maya X (3,9K)
Razer Viper V3 Pro(6,6K)
Aktif olarak superlight 2 kullanıyorum ve oldukça memnunum şarj konusunda'da baya iyi gidiyor. Elimde bide Lamzu Maya var, mouse ufak ve çok hafif onda'da oldukça memnunum ama sana önerdiğim Lamzu Maya X bu model daha gelişmiş versiyonu.
Bütçen nedir? Eğer 1K'ya çıkabiliyorsan Aula F75 al geç derim.Önerilerin için teşekkürler hocam, superlight 2 alacağım yüksek ihtimalle çok kaliteli bi mouse.
Hocam bir de kablosuz klavye alacağım yardımcı olur musunuz
beast x çok küçük bi mouse mümkünse beast x max modeline yönelmesi daha faydalı olurmouse işini biliyon sen ben de aynılarını öneriyorum hocam bütçe artarsa beast x i alın kullandığım en iyi şeydi
ayrıca palm tutuş için deathadder v3 pro ya da sword x modeline de bakabilirsin.beast x çok küçük bi mouse mümkünse beast x max modeline yönelmesi daha faydalı olur
hocam siz beasts x min ile karıştırdınız.beast x çok küçük bi mouse mümkünse beast x max modeline yönelmesi daha faydalı olur
ayrıca palm tutuş için deathadder v3 pro ya da sword x modeline de bakabilirsin.
yok karıştırmadım 3 boyunu da kullandım bana çok küçük geldi tutarken baya zorlandığım için satmıştım. Max olanı almanı tavsiye ederim.