Neler Yeni

IOS NUMARAMI NERDEN BULDULAR? HERGÜN ARIYORLAR

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,652
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
IMG_9523.jpeg

IMG_9524.jpeg

Beyler 2 gündür şu numaralar beni arıyor, açtığım zaman hepsi aynı şeyi söylüyor.

Yaşadığım şehirde bi bölgede otel açılmış, bu otelde tanıtım amaçlı ücretsiz günübirlik etkinlik düzenliyormuş.

Adam beni arıyor Merhaba Muhammed bey diyerek olaya başlıyor, amaçlarını tanıtıyorlar ve burada bulunan piazza avmnin ordan şu tarihte ücretsiz bi şekilde otobüsümüz vardır diyor.

1. Si bu adam adımı nerden biliyor?
2. Si Yaşadığım şehri nerden biliyor? (E devlette bulunan ikametgah adresim bile başka şehirde)
3. Sü telefonumu nerden biliyorlar?

Bende adamlara numaramı nerden buldunuz, Adımı nerden biliyorsunuz, Kahramanmaraşta yaşadığımı nerden biliyosunuz diyince telefon tak suratıma kapanıyor.

Sizin başınıza gelse ne yaparsınız?
%100 dolandırıcılık değilde ne bu?
Bilgilerimi nerden biliyorlar?
Emniyete gitmeliyimiyim? (Daha önce gittim, trivagoda otel dolandırdı. Ücreti tam ödemediğimiz için dosya bile açmadılar. 5k otel parası vermiştim erken rezervasyon için, total ücret 10k idi. Dosya açılması için o ücretin tamamını ödemem gerekiyormuş. Böyle söylendi)

Farex

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Beyler 2 gündür şu numaralar beni arıyor, açtığım zaman hepsi aynı şeyi söylüyor.

Yaşadığım şehirde bi bölgede otel açılmış, bu otelde tanıtım amaçlı ücretsiz günübirlik etkinlik düzenliyormuş.

Adam beni arıyor Merhaba Muhammed bey diyerek olaya başlıyor, amaçlarını tanıtıyorlar ve burada bulunan piazza avmnin ordan şu tarihte ücretsiz bi şekilde otobüsümüz vardır diyor.

2. Si Yaşadığım şehri nerden biliyor? (E devlette bulunan ikametgah adresim bile başka şehirde)

Bende adamlara numaramı nerden buldunuz, Adımı nerden biliyorsunuz, Kahramanmaraşta yaşadığımı nerden biliyosunuz diyince telefon tak suratıma kapanıyor.

Emniyete gitmeliyimiyim? (Daha önce gittim, trivagoda otel dolandırdı. Ücreti tam ödemediğimiz için dosya bile açmadılar. 5k otel parası vermiştim erken rezervasyon için, total ücret 10k idi. Dosya açılması için o ücretin tamamını ödemem gerekiyormuş. Böyle söylendi)
Kargo firmaları yemeksepeti vs hepsi verilerini paylaşıyor sen bir yerde girdiysen yeterli.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,652
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kargo firmaları yemeksepeti vs hepsi verilerini paylaşıyor sen bir yerde girdiysen yeterli.
ya numara sorun değilde adımı sanımı, nerde yaşadığımı bile biliyor adamlar kendimi çok kötü hissediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikametgahım bile başka şehirde

Farex

80+ Silver
ya numara sorun değilde adımı sanımı, nerde yaşadığımı bile biliyor adamlar kendimi çok kötü hissediyorum

ikametgahım bile başka şehirde
Kardeşim dedim ya. Yemek siparişi verdiysen yada kargo firmalarına bilgin gittiyse bu tr için normal. Polonya da yaşıyorum devlet bile senin herşeyine erişemiyorum eğer bir suça karışıp soruşturmaya girmediysen.

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
chade
hocam panel diye bir muhabbet var 12-13 yaşında çocuklar da herkesin verisine ulaşabiliyor yani. engelle geç. ya da sizi polise şikayet edicem sürekli arayıp taciz ediyorsun de belki kesilir aramalar

xTURANN

80+ Silver
Bugün eczaneye git, ne kadar istersen ilaç al, bazısından 3'lü bazısından 2'li al, 3 - 5 gün sonra panellere düşer.

Nereden buluyorlar diye çok sorgulama.

• Beğen
Reaksiyonlar: dlep

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Alihan YILMAZ
Ziraat bankasından bir ödeme yapmıstım. Bir kaç gün sonra mesajlar gelmeye başladı. Oradaki elemandan şüpheleniyorum. Bilgileriniz satılıyor. Organizasyona sakın katılma. Sana bir şeyler satmak istiyorlar. Hesabında ne kadar paran olduğunu da biliyorlar. Seni boşuna aramıyorlar. Hatta sattıkları da gerçek olmayabilir. Yakın zamanda vardı böyle bir haber.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,652
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim dedim ya. Yemek siparişi verdiysen yada kargo firmalarına bilgin gittiyse bu tr için normal. Polonya da yaşıyorum devlet bile senin herşeyine erişemiyorum eğer bir suça karışıp soruşturmaya girmediysen.
Ne güzelmiş ya

hocam panel diye bir muhabbet var 12-13 yaşında çocuklar da herkesin verisine ulaşabiliyor yani. engelle geç. ya da sizi polise şikayet edicem sürekli arayıp taciz ediyorsun de belki kesilir aramalar
Bu aradıklarında dedim hocam, bakalım arayacaklar mı artık

Bugün eczaneye git, ne kadar istersen ilaç al, bazısından 3'lü bazısından 2'li al, 3 - 5 gün sonra panellere düşer.

Nereden buluyorlar diye çok sorgulama.
Öyle maalesef, Eray adlı yayıncınında mesela ösym fotosunda neymar var, şikayet ettiği halde bişey yapmıyorlarmış dalga geçer gibi siz hesap şifrenizi vermediğiniz sürece kimse yapamaz diyorlarmış, Bizi böyle insanlar yönetiyor işte

Ziraat bankasından bir ödeme yapmıstım. Bir kaç gün sonra mesajlar gelmeye başladı. Oradaki elemandan şüpheleniyorum. Bilgileriniz satılıyor. Organizasyona sakın katılma. Sana bir şeyler satmak istiyorlar. Hesabında ne kadar paran olduğunu da biliyorlar. Seni boşuna aramıyorlar. Hatta sattıkları da gerçek olmayabilir. Yakın zamanda vardı böyle bir haber.
Yok hocam katılacağımdan değil, aklı olan düşmez zaten ama dediğim gibi benim bilgilerimi nerden biliyor çok ciddi bi güvenlik açığı aslında bu.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Kral E-Devletteki bütün bilgilerin bile çalınıyor piyasada satılıyor sence numaranın bulunması büyük bir problem mi :D
Normal baya yani herkesi arıyorlar böyle

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,652
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Kral E-Devletteki bütün bilgilerin bile çalınıyor piyasada satılıyor sence numaranın bulunması büyük bir problem mi :D
Normal baya yani herkesi arıyorlar böyle
kanka ilk defa başıma geldi, yaşamayan anlamıyor gerçekten. insan kendini çıplak gibi hissediyor

yayıncılarda felan olunca garipserdimde şimdi...

datalar milletin elinde oyuncak dostum korkma bir şey yapamaz evine bi sarsılmaz alırsın en kötü

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,008
İsim
.
kanka ilk defa başıma geldi, yaşamayan anlamıyor gerçekten. insan kendini çıplak gibi hissediyor

yayıncılarda felan olunca garipserdimde şimdi...
Reis bende sevmem böyle şeyleri ama e devletten bile bilgi çalıyor herifler o yüzden takmıyorum engellemek imkansız.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Onları da satmışlardır.

Top Bottom