Neler Yeni

İnternet altyapısı çok eski olan sokak

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yusuf Arda Karatay
Merhaba, oturduğum sokak internetin yıllar yıllar önce ilk geçtiği sokaklardan birisi, daha sonra hiç altyapı çalışması güçlendirmesi vb yapılmadı. Çok uzun süredir 20 mbps ve yavaş internet kullanıyorum. Bunun var mıdır bir çaresi ? Muhtar çalışma yapar mı ? Ne yapmak ne etmek lazım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek not: Hemen 1 2 alt sokakta 60 70 mbps internet bulunmakta buraya getirilemez mi bir şekilde ? Çok talep mi olması lazım

Son düzenleme:

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berke
Merhaba, oturduğum sokak internetin yıllar yıllar önce ilk geçtiği sokaklardan birisi, daha sonra hiç altyapı çalışması güçlendirmesi vb yapılmadı. Çok uzun süredir 20 mbps ve yavaş internet kullanıyorum. Bunun var mıdır bir çaresi ? Muhtar çalışma yapar mı ? Ne yapmak ne etmek lazım ?

Ek not: Hemen 1 2 alt sokakta 60 70 mbps internet bulunmakta buraya getirilemez mi bir şekilde ? Çok talep mi olması lazım
Muhtara sçylemen lazımda pek bir şey yapıcagını hiç düşünmüyorum kanka belki toplu imza alır altyapı olan firmaya gidersen bi ihtinal ama düşük baya

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yusuf Arda Karatay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtara sçylemen lazımda pek bir şey yapıcagını hiç düşünmüyorum kanka belki toplu imza alır altyapı olan firmaya gidersen bi ihtinal ama düşük baya
Doğrudur .. Mahallem hep yaşlı kesimi internet ile işi olan adam çok az malesef ..

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.

TT istemeden hiçbirşey olmaz.
Anca bütün mahalle toplanır imza toplar dilekçe verirsiniz tek tek belki onunda garantisi yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kasım Süleymani
Boşa kürek çekme bulabilirsen torpil bul müdürlükte tanıdık vs. onun dışında şans bu iş maalesef.

Top Bottom