God of MasterYi
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 137
- İsim
- Master yi
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsine epeyden bakıyorum nekadar doğru bilmiyorum ama panel renk kalitw olarak hepsi birbirine yakın ve sanırım AOC en iyisi içlerinden ama çok büyük farklar yok ama Asus bakıyorum oyun konusunda oladar çok teknoloji ve destek sunuyor ki baktığım zaman neredeyse hepside oyun için önemli özellikler diğerleri gözümden düşüyor bide sen ne dersin ? Vatana gidip kendi gözümle görmem gerekiyor bi önce yakından bakıcam ama panel kalitesine önem versem de daha çok oyun odaklıyım oyüzden Asus daha bi gözüme giriyorHocam forumda birkaç tane msi ve lg paylaşılmıştı, onlar çok daha fpdir diye düşünüyorum şahsen. 4k civarında idiler.
Hoparlör şart değilse bu monitör de güzel diye biliyorum ben, bi araştırın.
Bu direkt alınabilir galiba öven çoktuGIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
AOC 24G4X 24'' 1ms 180Hz Full HD FreeSync Fast IPS Oyuncu Monitörü
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
Gigabyte G24F-2 - Lenovo Legion R25i-30 - AOC 24G4X - Asus TUF Gaming VG279QL3A Karşılaştırması - Epey
Epey - Gigabyte G24F-2 - Lenovo Legion R25i-30 - AOC 24G4X - Asus TUF Gaming VG279QL3A özellik ve fiyat karşılaştırması
www.epey.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsine epeyden bakıyorum nekadar doğru bilmiyorum ama panel renk kalitw olarak hepsi birbirine yakın ve sanırım AOC en iyisi içlerinden ama çok büyük farklar yok ama Asus bakıyorum oyun konusunda oladar çok teknoloji ve destek sunuyor ki baktığım zaman neredeyse hepside oyun için önemli özellikler diğerleri gözümden düşüyor bide sen ne dersin ? Vatana gidip kendi gözümle görmem gerekiyor bi önce yakından bakıcam ama panel kalitesine önem versem de daha çok oyun odaklıyım oyüzden Asus daha bi gözüme giriyor
Gigabyte G24F-2 - Lenovo Legion R25i-30 - AOC 24G4X - Asus TUF Gaming VG279QL3A Karşılaştırması - Epey
Epey - Gigabyte G24F-2 - Lenovo Legion R25i-30 - AOC 24G4X - Asus TUF Gaming VG279QL3A özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
bide bu video var Asus için gayet güncel Asus TUF Gaming VG279QL3A