Neler Yeni

Çözüldü✓ Soğutucu kasa desteği

Xoiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bartu
ryzen 5 5600 alacağım, bunun için ekstra hava soğutucu almayı düşünüyorum ve OC ile +200 mhz kadar aşırtmayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasam Dark X-Force ve 154mm'ye kadar hava soğutucu destekliyor. Biraz kurcaladım öneri olarak ThermalRight Assasin Spirit modelini buldum fakat soğutucu tam 154mm. Kasa montajında bir problem olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak:

Gönlüm isterdi ki Thermalright Peerless Assassin alayım fakat 157mm uzunluğu var kasam desteklemiyor​

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,859
İsim
Emre siyah
kasa camıyla dip dibe kalabilir en kötü kasa kapağı aralı kulllanmak zorunda kalırsın burst assaisn al bu arada.

Xoiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bartu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasa camıyla dip dibe kalabilir en kötü kasa kapağı aralı kulllanmak zorunda kalırsın burst assaisn al bu arada.
öneri için teşekkürler. Camı aralık kullansam sıkıntı çıkar mı? Ayrıca bu konuda deneyiminiz varsa +200 mhz OC ile nasıl değerler alırım biliyor musunuz?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,859
İsim
Emre siyah
öneri için teşekkürler. Camı aralık kullansam sıkıntı çıkar mı? Ayrıca bu konuda deneyiminiz varsa +200 mhz OC ile nasıl değerler alırım biliyor musunuz?
kasayı açık kullanmada sorun yaşamazsınız +200 mhz ile 5600 çok büyük perofmans artışı yaşıyordu yanılmıyorsam donanım arşivi ytb kanalında videosu vardır

Xoiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bartu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasayı açık kullanmada sorun yaşamazsınız +200 mhz ile 5600 çok büyük perofmans artışı yaşıyordu yanılmıyorsam donanım arşivi ytb kanalında videosu vardır
teşekkür ederim. :)

Top Bottom