Palo DAYI 👑
80+ Gold
Ben kaspersky ile bağlanıyorum amaEvet. Surfshark vb. Bağlanamıyor. Superonline da öyle. Aynı grup zaten.
Ben kaspersky ile bağlanıyorum amaEvet. Surfshark vb. Bağlanamıyor. Superonline da öyle. Aynı grup zaten.
Sen kullan o zaman. Tüm vpnleri zaten Bloklamak imkansız. En popüler olanlardan başlıyorlar önce. Ona da sıra gelir. Ben ampul holdingden olabildiğince uzak dururum.Ben kaspersky ile bağlanıyorum ama
Valla bilmiyorum dostum benim burda tt çekmiyor babam kullaniyor suan yoksa turkcelin fiyatından şikayetçiyim acikcasiSen kullan o zaman. Tüm vpnleri zaten Bloklamak imkansız. En popüler olanlardan başlıyorlar önce. Ona da sıra gelir. Ben ampul holdingden olabildiğince uzak dururum.
e sim olarak taşınmasını tavsiye etmiyorum daha sonra ekstra hat ücreti alıyorlar hat istediğinizde. Bunun yerine sim kart tercih edin başvururken daha sonra e sim isteyip eş sim kart yapabiliyorsunevet e simd e oluyor istersen adresine sim kartıda gonderiyolar e sim olarak taşırsan ilk ay ekstra 2 gb felan veriyolar sanırım pasaj dan 200 tl çek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Fiyattan önce şirket politikaları öncelikli bence. Beni zorla izleyen şirkete 5 para vermem. Vpnsiz İnternete girmem. Bizi buna zorlayanlar utansın diyeceğim de onun da oluru yok.Valla bilmiyorum dostum benim burda tt çekmiyor babam kullaniyor suan yoksa turkcelin fiyatından şikayetçiyim acikcasi
Aynı teklklifi banada yaptılar 25gb 310 tl mi ne çok pahalı 16 gün kaldı sanırım önce faturasıza geçceem sonra faturalı tarife kovalıycam1 ay TT taahütüm var 20 GB 310 liraya geçmeyi düşünüyorum ama bilemedim. Herkes pahalı demiş, bence de pahalı biraz da her şeyin fiyatı artıyor zaten.
Bana 35 gb 517 TL mi ne diyorlar ya. İnterneti düşürcem ev interneti aldım diyorum 30 gb 470 TL falan diyor.Aynı teklklifi banada yaptılar 25gb 310 tl mi ne çok pahalı 16 gün kaldı sanırım önce faturasıza geçceem sonra faturalı tarife kovalıycam
fiziksel simden e sime geçince para verilmiyor mu ? Eş sim kart nasıl oluyor ücretsiz mi ?e sim olarak taşınmasını tavsiye etmiyorum daha sonra ekstra hat ücreti alıyorlar hat istediğinizde. Bunun yerine sim kart tercih edin başvururken daha sonra e sim isteyip eş sim kart yapabiliyorsun