Neler Yeni

🔥İndirim TÜRKCELL HATTI TAŞIMAK İSTEYENLERE

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Dax Saz
Ben kaspersky ile bağlanıyorum ama
Sen kullan o zaman. Tüm vpnleri zaten Bloklamak imkansız. En popüler olanlardan başlıyorlar önce. Ona da sıra gelir. Ben ampul holdingden olabildiğince uzak dururum.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Sen kullan o zaman. Tüm vpnleri zaten Bloklamak imkansız. En popüler olanlardan başlıyorlar önce. Ona da sıra gelir. Ben ampul holdingden olabildiğince uzak dururum.
Valla bilmiyorum dostum benim burda tt çekmiyor babam kullaniyor suan :) yoksa turkcelin fiyatından şikayetçiyim acikcasi

Penguen

80+ Silver
1 ay TT taahütüm var 20 GB 310 liraya geçmeyi düşünüyorum ama bilemedim. Herkes pahalı demiş, bence de pahalı biraz da her şeyin fiyatı artıyor zaten.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Erdoğan Aktaş
e sim olayı nedir herkes geçebiliyor mu

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar site üzerinden numara taşıma yaparak turkcelli olursam hattım kapanacak mı ? Yoksa kullanmaya devam edebiliyor muyum ? Şuan güncel olarak türk telekomdayım.

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Barış Okçu
evet e simd e oluyor istersen adresine sim kartıda gonderiyolar e sim olarak taşırsan ilk ay ekstra 2 gb felan veriyolar sanırım pasaj dan 200 tl çek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
e sim olarak taşınmasını tavsiye etmiyorum daha sonra ekstra hat ücreti alıyorlar hat istediğinizde. Bunun yerine sim kart tercih edin başvururken daha sonra e sim isteyip eş sim kart yapabiliyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Dax Saz
Valla bilmiyorum dostum benim burda tt çekmiyor babam kullaniyor suan :) yoksa turkcelin fiyatından şikayetçiyim acikcasi
Fiyattan önce şirket politikaları öncelikli bence. Beni zorla izleyen şirkete 5 para vermem. Vpnsiz İnternete girmem. Bizi buna zorlayanlar utansın diyeceğim de onun da oluru yok.

XPegasusL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ali Kaya
1 ay TT taahütüm var 20 GB 310 liraya geçmeyi düşünüyorum ama bilemedim. Herkes pahalı demiş, bence de pahalı biraz da her şeyin fiyatı artıyor zaten.
Aynı teklklifi banada yaptılar 25gb 310 tl mi ne çok pahalı 16 gün kaldı sanırım önce faturasıza geçceem sonra faturalı tarife kovalıycam

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
net gsm olaylarından sonra akıllara şu sahne geliyor
link

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Onur Kartal
e sim olarak taşınmasını tavsiye etmiyorum daha sonra ekstra hat ücreti alıyorlar hat istediğinizde. Bunun yerine sim kart tercih edin başvururken daha sonra e sim isteyip eş sim kart yapabiliyorsun
fiziksel simden e sime geçince para verilmiyor mu ? Eş sim kart nasıl oluyor ücretsiz mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,106
Üyeler
160,948
Son üye
Borann1905
Top Bottom