Neler Yeni

SİVİLCE İZLERİ VE LEKELERİ OLANLAR BURAYA!!!!

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ibrahim demir
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,820
İsim
Doruk
Daha önce yüzünde hiçbir aktif içerikli ürün kullanmamış kimseye yüzde 50 asit içerikli bir ürün öneremezsin. Çok yüksek ihtimalle cilt bariyerlerinin içinden geçer hatta geri dönülemez hasarlar bile bırakabilir. Hatta daha önce aktif içerikli ürün kullandıysa bile %50 çok yüksek bir oran yine de evde kullanılmaması gerekir hatta her dermatologa da uygulattırılmaması gerekir. Konunun kilitlenmesi taraftarıyım çünkü forumda gördüğüm en kötü tavsiyelerden biri olabilir bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Roaccutane kullandım cildim hassaslaştı skar izleri kaldı bi sorun olur mu bende
Daha önce Roaccutane kullandıysan herhangi bir asit içeren ürün bile tehlikelidir senin için. Sakın kullanma

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ibrahim demir
Daha önce yüzünde hiçbir aktif içerikli ürün kullanmamış kimseye yüzde 50 asit içerikli bir ürün öneremezsin. Çok yüksek ihtimalle cilt bariyerlerinin içinden geçer hatta geri dönülemez hasarlar bile bırakabilir. Hatta daha önce aktif içerikli ürün kullandıysa bile %50 çok yüksek bir oran yine de evde kullanılmaması gerekir hatta her dermatologa da uygulattırılmaması gerekir. Konunun kilitlenmesi taraftarıyım çünkü forumda gördüğüm en kötü tavsiyelerden biri olabilir bu.
üste de uyarı var doktor eşliğinde yapın inisiyatifine bağlı kendisi yapıp yapmaması
%30 başlanması lazım zaten konuda yazdım
üste de uyarı var doktor eşliğinde yapın
yüzüne küçük nokta büyüklüğü ya da biraz büyük sür gözlemle sorun yoksa büyük adıma geçebilirsin
yüzüne komple sürerken sakın korkma yarıda bırakırsan sıkıntı olur biraz fazla yanacak yüzün bembeyaz olacak
sonlandırıcıyı sürmen lazım karbonatlı su zaten o da 15 dk sonra eski haline dönecek yüzün gün gün üst kırışıklaşacak sonra soyulacak
sakın kendin soyma ben kendim soydum 556tl verdim krem aldım geçti zaten :ROFLMAO:

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,820
İsim
Doruk
üste de uyarı var doktor eşliğinde yapın inisiyatifine bağlı kendisi yapıp yapmaması
%30 başlanması lazım zaten konuda yazdım
üste de uyarı var doktor eşliğinde yapın
%30 bile bence daha önce hiç bu tarz ürünler kullanmamış bir insan için çok fazla. Genelde burada bahsi geçen asitte yüzde 10 ile falan başlanır. Doktor eşliğinde kısmını görmemiştim ancak yine de riskli buluyorum daha mantıklı ve risksiz yöntemler var.

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ibrahim demir
Daha önce Roaccutane kullandıysan herhangi bir asit içeren ürün bile tehlikelidir senin için. Sakın kullanma
gram bilgisi olmayan insanlar yorum yapıyor
ilaç bir aydan kısa sürede tüm vücuttan atılıyor hatta gebe bile kalınabilir

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ibrahim demir
%30 bile bence daha önce hiç bu tarz ürünler kullanmamış bir insan için çok fazla. Genelde burada bahsi geçen asitte yüzde 10 ile falan başlanır. Doktor eşliğinde kısmını görmemiştim ancak yine de riskli buluyorum daha mantıklı ve risksiz yöntemler var.
%50 yazan tca %50 bile değil
değeri zaten %25 sadece %50 diye milleti kandırıyorlar
zaten yüksek oranı tca satılamaz yasak
klinikler tarafından yapılır nedeni ise phenol içerdiği için

İlacın 1 ayda vücuttan atılması cilt üzerindeki etkilerinin geçtiği anlamına gelmiyor. 6-12 ay daha devam eder.
iyimisin antibiyotik direnci bile 1 seneye geçiyor :ROFLMAO:

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,820
İsim
Doruk
iyimisin antibiyotik direnci bile 1 seneye geçiyor :ROFLMAO:
Konunun antibiyotik direnciyle ne alakası var? Hangi dermatoloğun roaccutane kullandıktan sonra kimyasal peel lazer falan tavsiye ettiğini gördün şu ana kadar? En az birkaç ay beklenir bu tarz şeyler için çünkü cilt hala kurudur.

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ibrahim demir
Konunun antibiyotik direnciyle ne alakası var? Hangi dermatoloğun roaccutane kullandıktan sonra kimyasal peel lazer falan tavsiye ettiğini gördün şu ana kadar? En az birkaç ay beklenir bu tarz şeyler için çünkü cilt hala kurudur.
lütfen yazmak yerine araştır cidden konu kapansın
gram bilgisi deneyimi olmayan insanlar yorum yapıyor kafayı yersin
zoratin 1 ayda atılıyor vucüttan alo ciltde içinde anlıyor musun
penisilin direnci bile 1 sene sürüyor maximum sen cıkmış ne diyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,820
İsim
Doruk
lütfen yazmak yerine araştır cidden konu kapansın
gram bilgisi deneyimi olmayan insanlar yorum yapıyor kafayı yersin
zoratin 1 ayda atılıyor vucüttan alo ciltde içinde anlıyor musun
penisilin direnci bile 1 sene sürüyor maximum sen cıkmış ne diyorsun
Tamam kardeşim sen haklısın ilaç biter bitmez soydursunlar yağ üretemeyen ciltlerini en iyisini sen biliyorsun hakaret etmeden tartışabilsen keşke

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,292
İsim
uwu
deneyimin yoksa 30 la başla sonra 50 çık
bence az aslında millet phenol yaptırıyor
hocam ben daha önce yüzüme hiçbirşey sürmedim ergenlik döneminde sivilceler için ve siyah noktalar için önerdiğin ilaç var mı ?

not: sabahları arada yüzümü yıkamak max yüzüme yaptığım

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ibrahim demir
hocam ben daha önce yüzüme hiçbirşey sürmedim ergenlik döneminde sivilceler için ve siyah noktalar için önerdiğin ilaç var mı ?

not: sabahları arada yüzümü yıkamak max yüzüme yaptığım
Hocam şunu alın harbiden bir tane siyah nokta bırakmadı roac kullanıyordum 1 ay oldu bu ürünü buldum direk ilacı bıraktım

Tamam kardeşim sen haklısın ilaç biter bitmez soydursunlar yağ üretemeyen ciltlerini en iyisini sen biliyorsun hakaret etmeden tartışabilsen keşke
1 ay sonra yapabilir yazdım
Türkçe yazıyorum
Okuman var yazman var araştırıp öyle yorum yapıyorsun ailem güzellik uzmanı kliniği var malum benimde bilgim var en çok kadınlar kullanır özel bölgesinde siyahlık olduğu için
Ağda vs iz bıraktığı için

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Cilt bakımına başlamak için bile ilacı bırakmam üzerinden 6-9ay geçmesi gerektiği söylendi hocam haklısınız
Fakat şuan ilacı bırakalı 1yıl olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,099
Üyeler
160,947
Son üye
Reddy
Top Bottom