Neler Yeni

Harici mikrofon önerisi

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
raşit özbek
Selamlar
Stand kolu ile kuracağım harici mikrofon arıyorum ama f/p bi ürün bulamadım. Deneyimi olan söylerse sevinirim.

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Berk
Selamlar
Roleplay oyunları oynuyorum. Canlı yayın da açmayı düşünüyorum.
Arkadaşın söylediği fifineyi geçen hafta itopyadan aldım sınırlı stokla 1200 e düşmüştü üründen çok memnunum ve fiyat performans hyper x e falan asla gerek yok onu düşünebilirsiniz

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
raşit özbek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşın söylediği fifineyi geçen hafta itopyadan aldım sınırlı stokla 1200 e düşmüştü üründen çok memnunum ve fiyat performans hyper x e falan asla gerek yok onu düşünebilirsiniz
Dip ses gibi bir şikayet aldınız mı ?
Kendiniz sonradan ses ayarı yaptınız mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi standı ile beraber geliyor dimi ?

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Berk

İki modeli var aynı mikrofon tekinden tripot çıkıyor diğerinden stand benimki tripotlu olan dip ses problemi yok ses patlaması falanda yok sadece tek yaptığım ayar dc dışında konuşurken dış sesi çok alıyordu krips olmadığı için direk uygulama olarak kripsi indirdim o sorunuda çözdüm

Dediğim gibi hyper x kullanan arkadaşım var zamanında aynı fiyat diye hyper x aldım diyor hiç bir farkı yok malzeme kaliteside çok güzel bu fiyata tekrar bulabilirmisiniz bilmiyorum ben indirimde şansa gördümde aldım lazım değildi ama pişman olmadım onu kullanıyorum hep

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
raşit özbek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki modeli var aynı mikrofon tekinden tripot çıkıyor diğerinden stand benimki tripotlu olan dip ses problemi yok ses patlaması falanda yok sadece tek yaptığım ayar dc dışında konuşurken dış sesi çok alıyordu krips olmadığı için direk uygulama olarak kripsi indirdim o sorunuda çözdüm

Dediğim gibi hyper x kullanan arkadaşım var zamanında aynı fiyat diye hyper x aldım diyor hiç bir farkı yok malzeme kaliteside çok güzel bu fiyata tekrar bulabilirmisiniz bilmiyorum ben indirimde şansa gördümde aldım lazım değildi ama pişman olmadım onu kullanıyorum hep
İndirimli fiyatı gerçekten süper indirim araştırmaya başlayacağım Tam aradığım bir fiyat performan
Ürün

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Lloyd
Selamlar
Stand kolu ile kuracağım harici mikrofon arıyorum ama f/p bi ürün bulamadım. Deneyimi olan söylerse sevinirim.
Bütçen bu civardaysa alabilirsin. Kara Cuma indirimlerinde daha iyisi de yakalanabilir belki.

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
raşit özbek
Bütçen bu civardaysa alabilirsin. Kara Cuma indirimlerinde daha iyisi de yakalanabilir belki.
Deneyimleme şansınız oldu mu ?
Ses kalitesi nasıl ?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Lloyd
Deneyimleme şansınız oldu mu ?
Ses kalitesi nasıl ?
Bu bütçede ses kalitesi ve dış ses izolasyonu anlamında en iyi seçenek, bu fiyata bu kalitede bir dinamik USB mikrofon yok. Quadcast ve denklerinden daha iyi ses verebiliyor. Yazılım desteği de mevcut.
Bizzat kullanıcısından fikir almak istersen @Arda Fisher'a danışabilirsin. Kendisi üründen memnundu.

Top Bottom